INGYENES 21 NAPOS KIHÍVÁSOK

ANAMÉ ÉLETMÓDKIHÍVÁSOK

Szeretnéd jobban érezni magadat a bőrödben? A szokásaink megváltoztatásán keresztül is tudunk tenni azért, hogy jobban érezzük magunkat a mindennapokban: energikusabbnak, stabilabbnak, nyugodtabbnak, céltudatosabbnak. Ehhez nyújtanak segítséget az Anamé Életmódkihívások. Az Otthon, az Étrend és a Test kihívás izgalmas témáján keresztül Anamé nem csak magasabb energiaszintű szokások kialakítására inspirál, hanem arra, is, hogy egyre inkább szeretetteljes módon kapcsolódj önmagadhoz és szeretetteljes döntéseket hozz az életedben, amelyek valóban örömet okoznak a számodra. Nézz körbe és próbáld ki az ingyenes Anamé Életmódkihívásokat! 

OTTHON KIHÍVÁS

Találj örömöt az otthonodban! Ideális esetben az otthon a feltöltődés, a nyugalom helye, ahol örömet okoz időt tölteni. De mit lehet tenni, ha nem így érzünk mindig a lakhelyünkkel kapcsolatban? Változtass! 

ÉTREND KIHÍVÁS

Szeretnél jobb viszonyba kerülni az étellel? Szeretnél energikusabb lenni, vagy egyszerűen csak eleged van az állandó kajakómából? Próbáld ki Anamé javaslatait 21 napon át! 

TEST KIHÍVÁS

Te hogyan viszonyulsz a testedhez, milyen a kapcsolatod vele? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben? Akkor ez a kihívás neked szól! Kövesd Anamé javaslatait 21 napon át, és figyeld meg mi változik benned! 

JÖHET EGY KIS PLUSZ?

Ha elvégezted a fenti ingyenes kihívásokat és szeretnél még többet tenni a testedért, az étrendedért és nem utolsó sorban az otthonodért, akkor az Anamé Életmód Plusz kihívások rád várnak!

OTTHON PLUSZ
KIHÍVÁS

Az otthonod nem csak egy hely, több annál! A kihívás során az otthonodat a céljaid megvalósításának szolgálatában állítjuk.

Kezdhetjük? 

ÉTREND PLUSZ
KIHÍVÁS

Ennek a kihívásnak a célja, hogy visszatalálj a táplálkozásodban a harmóniához, ami nem a külső ingereken múlik, hanem az önmagad iránt érzett szeretetből és együttérzésből fakad.

Velünk tartasz?

TEST PLUSZ
KIHÍVÁS

A Test plusz kihívás során a belső tulajdonságokra kerül a hangsúly. Te hogyan látod önmagad? Tisztában vagy a belső értékeiddel, megbecsüléssel tekintesz magadra? 

TUDJ MEG TÖBBET!

MI AZ ANAMÉ ÉLETMÓDPROGRAM?

Az Anamé Életmód legfőbb pillére: értékes vagy! 

“Amid van, az tökéletes alap. Értékes vagy. Értékes a tested, értékesek a körülményeid, az otthonod, az érzelmeid, a gondolataid. Ha azonban esetleg úgy érzed, hogy jelenleg nem vagy mindezekkel teljes mértékben megelégedve, akkor olyan eszközöket szeretnék a kezedbe adni, amik segítségével magasabb szintre emelheted magad és a körülményeidet. Az Anamé Életmód célja, hogy a magasabb energiaszintű szokásokon keresztül mindenkinek lehetősége legyen rátalálni azokra a dolgokgra az életében, amik segíthetnek, hogy kiteljesedettnek és boldognak érezze magát. Mindezt a legnagyobb szeretettel és együttérzéssel önmaga felé.

Miből áll az Anamé Életmódprogram? 

ÉLETMÓDVÁLTÓ KIHÍVÁSOK

Mindegyik kihívás 21 napig tart, és ingyenesen végezhető. 21 napnyi felfedezés, találkozás önmagaddal, és ahányszor készen állsz, egy-egy lépés a szeretetteljes kapcsolódás és elfogadás irányába, ami a legjobb táptalaja az örömöt hozó változásnak. Mi ebben hiszünk, nem pedig önmagunk becsmérlésében vagy az elégedetlenkedésben. Ha velünk jössz ezen az úton, akkor az életmódváltás nem egy újabb feladat lesz, amit meg kell csinálni, le kell tudni, hanem egy izgalmas utazás. Találd meg önmagad ezekben a kihívásokban! 

Ingyenes

ÉLETMÓD MEDITÁCIÓ

Töltődj fel Anamé meditációs hanganyagainak segítségével készülődés, otthoni teendőid közben, vagy szentelj magadra egy kis időt és kapcsolódj ki a vezetett meditáció segítségével. 

Letölthető MP3 hanganyag

ENERGETIKAI TUDATOSSÁG PODCAST

Az energetikai tudatosság Podcast Anaméval és Gáborral tökéletes kiegészítése az életmód kihívásoknak és neked szól: 

  • ha nyitott vagy egy új nézőpontra. 
  • Ha kell egy kis inspiráció.
  • Ha szeretnél többet tudni a csakrákról, szellemiségről, előző életekről, következő életekről, 
  • vagy szeretnéd jobban megismerni Anamét és az Anamé Program szellemiségét. 
Kéthetente pénteken
szabadon és örömmel

ANAMÉ ÉLETMÓDTÁBOR

Jártál már úgy hogy lelkesen belekezdtél az életmódváltásba, de aztán visszatértél a régi szokásokhoz? Ez azért van, mert minden a csakrák szintjén dől el és nem fejben. Hiába határozunk el valamit, mert az energiablokkok a csakrák szintjén erősebbek, mint az elhatározás. Ezért térünk vissza akarva, akaratlanul a régi szokásainkhoz. Azonban minden energiablokk kitisztítható az Anamé csakratisztító gyakorlatok segítségével,  amelyekből az életmódtáborokat is összeállítottuk. Az életmódtáborok 7 napja során pontosan azokkal az energiablokkokkal dolgozhatsz, melyek visszatartanak az új életmódodtól. 

 

Engedd el fogcsikorgatások nélkül, könnyedén a régi szokásaidat, amelyek szinte észrevétlenül hagynak el, ahogyan kioldódik egy-egy energiablokk az Anamé jógagyakorlatok hatására.  Így az életmódváltás pokla helyett egy teljesen új felszabadult életet élhetsz, ahol nem a szokásaid rabjaként élsz, hanem szabadon és örömmel mindennap. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!