Tervezd újra az életed!

CSAKRADIZÁJN

Személyreszabott haladás

Csakraanalízis

Szakértő oktatók

MI AZ A CSAKRADIZÁJN?

Az Anamé Program csakraanalízise egyedülálló a világon, amelyet Anamé fejlesztett ki a 90'-es években.

A Csakradizájn segítsével személyreszabottan haladhatsz velünk a céljaid felé olyan tempóban, ahogyan neked kényelmes. Szakértő oktatóink mellett, Anamé is figyelemmel követi majd a haladásodat, mert mindig a legjobb megoldást szeretnénk megtalálni a számodra.

Akár most kezded az ismerkedést az Anamé Programmal, akár aktívan gyakorolsz velünk jól jöhet a szakértő segítség. Foglalj egy időpontot online vagy személyesen és haladj személyreszabottan a céljaid felé velünk!  

Potyondi Mária

Az órákon az a célom, hogy a gyakorlók biztonságban és szeretve érezzék magukat. 

– 

Tóth Andrea

A helyemen vagyok és a célom, hogy másokat is a lehető legjobban segítsek ebben.

Nem fogad új gyakorlókat. 

HOGYAN ÉPÜL FEL A CSAKRADIZÁJN?

Csakraanalízis

Az első lépés, hogy az oktató elvégzi a csakraanlízist. Ehhez nincs szükség semmilyen eszközre, csupán az oktató szakértelmére, hogy leolvassa a testedről az éppen aktuális energia állapotodat. Röviden összefoglaljuk a számodra a csakraelemzés eredményét és ha bármi kérdésed van arra is örömmel válaszolunk!

Egyeztetés

A csakraanalízis eredménye után megnézzük, hogy tudod elérni a céljaidat az Anamé program segítségével. Ehhez egyeztetjük veled, hogy mennyi időt, energiát tudsz szánni a haladásra velünk. Fontos a számunkra, hogy elérd a céljaidat és ebben lehetőségeinkhez képest támogatni fogunk téged!

Fókuszpont és szellemi gyakorlat

Minden csakradizájn alkalmon kapni fogsz egy fókuszpontot és egy szellemi gyakorlatot, ami tovább mélyíti a gyakorlás hatását és célzottabbá teszi a haladást velünk.

Személyreszabott haladási terv

A következő alkalomig az oktató összeállít egy online gyakorlási tervet a számodra, amit követve egyre közelebb és közelebb kerülhetsz a céljaidhoz és önmagadhoz is!

Az Anamé Program gyakorlóinak visszajelzése a Csakradizájnról

Szeretem a csakradizájn órákat. Ad egyfajta szabadságot, hogy a saját tempómban haladhatok, attól függően mennyi időm és energiám van gyakorolni. Mélyreható, mert egy csakránál végigjárjuk az utat a személyestől a magasabb oktávig. Személyre szabott, hisz az aktuális állapotomhoz igazodik. 

Hálásan köszönöm! 

Edit
5/5

A csakradizájn órák nekem biztos keretet és támaszt adnak a fejlődéshez. Az oktató segítségével végigmegyek egy folyamaton az életemben éppen felmerülő témában. Én online veszem az órákat, nagyon jól működik így is. Kiemel térből és időből, egy magasabb energiaszintre. Nagyon hálás vagyok, hogy az Anamé program kísér az utamon.

Éva
5/5

ONLINE VAGY INKÁBB SZEMÉLYESEN?

A csakraanalízis online is elvégezhető, hiszen a kamerán keresztül is fel tudjuk mérni a csakrák állapotát. Így akár otthonod kényelméből is részt tudsz venni a Csakradizájnon velünk. Személyesen pedig az Anamé stúdióban várunk sok szeretettel! 

Foglalj egy időpontot! 

Potyondi Mária

Az órákon az a célom, hogy a gyakorlók biztonságban és szeretve érezzék magukat. 

– 

Tóth Andrea

A helyemen vagyok és a célom, hogy másokat is a lehető legjobban segítsek ebben.

Nem fogad új gyakorlókat. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

CSAKRADIZÁJN

A Csakradizájn óra keretében egy olyan haladási tervet és fókuszpontot kapsz az oktatótól, amivel az online térben is precízen és személyre szabottan tudsz gyakorolni. Plusz minden egyes alkalommal olyan, a saját témádra hangolt szellemi gyakorlatot, amik idővel egymásra épülve egyre mélyebben tisztítják ki a problémádat, egészen a gyökeréig hatolva.

Az oktatóink szakértő útmutatásai alapján összeállítunk számodra egy olyan személyre szabott tervet, ami az adott életterületről egyre mélyebb rétegből mozgatja ki az elakadásokat, amik eddig gátoltak. Ezzel segítve téged, hogy minél hamarabb elérd a célod. Szakértő oktatóink mellett Anamé is figyelemmel követi a haladásodat, mint szupervízor.

A csakraanalízis egyedülálló a világon, amelyet Anamé fejlesztett ki a 90-es években. Az oktató a testedről, a csontok helyzetéből és az izomtónust vizsgálva olvassa le a csakráid állapotát. 

Az oktató pontosan látja a csakráid állapotát és tudja, mire van szükséged energetikailag ahhoz, hogy a kibillentség egyensúlyba kerüljön. Csakaranalízis alapján egy személyre szabott tervet állít össze számodra, ami a leghatékonyabban segít téged. Melletted áll és szívvel-lélekkel támogat, hogy elérd a célodat. 

  • Öltözék: kényelmes felső és laza, rugalmas nadrág, amiben könnyedén mozogsz és szabadon tudsz lélegezni. 

  • Ha személyes órára jössz, kérjük, hogy az óra kezdete előtt legalább 5, de inkább 10 perccel érkezz meg.
  • Ha online gyakorolsz velünk, javasoljuk pár perccel az órakezdés előtt belépni az online térbe (skype, vagy messenger fiókodba). 
  • A gyakorlás előtt ne egyél vagy igyál túl sokat.

A Csakradizájn órán kapott gyakorlási tervet veled egyeztetve, az aktuális anyagi lehetőségeidnek megfelelően szabjuk személyre. Az online jóga oldalunkon már 1490 Ft-tól kezdődően is elérhetőek online tartalmak. 

Miután a bejelentkező rendszerünkön keresztül kiválasztottad az oktatót, az óratípust, majd pedig a dátumot, a 4. lépésként az oldal felkínál egy mezőt, ahová a skype-os elérhetőségedet be tudod írni. Innen fogja tudni az oktató, hogy hol tud téged elérni az online térben. Ha ez a lépés kimaradt, kérjük, minél hamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot az info@anameprogram.com e-mail címen.

A Csakradizájn óránk egy olyan óratípus, amely számos újdonságot tartalmaz a korábbi egyéni órához képest. Ahhoz, hogy az idő szorítása nélkül, nyugodtan megismerkedhess ezzel az óratípussal, szükséges ennyi idő. A további alkalmak azonban már 20 percesek lesznek. 

Az órarendben megtalálható időpontok minden esetben budapesti idő szerint vannak feltüntetve. 

Kérjük, minél hamarabb, de legkésőbb 24 órával az órád kezdete előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az info@anameprogram.com e-mail címen, vagy hívd a recepció telefonszámát: https://anameprogram.com/kapcsolat/ és mi áttesszük a személyes foglalásodat online-ra. 

Az oktató által javasolt órákat az online tartalmaink oldalán találod. 

Az oktató által összeállított haladási terv konkrét óratípusokat tartalmaz, amelyeket a meghatározott sorrendben tudsz végezni a következő Csakradizájn óráig. Az egyes tartalmakat elegendő egyszer elvégezni, hacsak az okatató másként nem javasolja. 

Az egyes tartalmak bérleti ideje alatt – ami az esetek legnagyobb részében 24 óra – van lehetőséged az adott tartalmat megismételni a lehetőségeidhez mérten. Azonban javasoljuk, hogy kövesd ezzel kapcsolatban is az oktató útmutatásait. Fontos az is, hogy ne hajszold magad kimerültségbe, hanem mindig szeretettel kapcsolódj önmagadhoz és ennek megfelelően dönts, hogy szeretnél-e ismételni.

A haladási tervedet az oktató, veled egyeztetve, az aktuális időbeli és anyagi lehetőségeidhez mérten állítja össze. A haladás alapja a fejlődésbe beletett energiád, szándékod és a rendszeresség. Fontos, hogy a gyakorlás komplex, csakraspecifikus és változatos legyen: az oktató ezeket a szempontokat is mind figyelembe veszi az ajánláskor. Ezek a szempontok és az önmagadhoz való szeretetteljes hozzáállás segítik elő a változást, nem az, ha erődön felül kíméletlenül hajszolod magad.

Az Anamé Program gyakorlatai könnyen és egyszerűen elvégezhető légzésen és mozgáson alapulnak, melyeket ha úgy érzed, ülve is végezhetsz. Ha bármikor megterhelőnek érzed a gyakorlást, nyugodtan pihenj le közben. De ebben az esetben is azt javasoljuk, hogy a figyelmeden, a légzéseden és a szándékodon keresztül maradj aktív résztvevője az órának. Ebben az esetben nem hajszolod magad, de mégis aktívan teszel a fejlődésedért.

Iratkozz fel hírlevelünkre!