ANAMÉ TÖRTÉNETE

Az Anamé Program gyakorlatait és komplex rendszerét 1989-ben kezdtem el kidolgozni. Bízom abban, hogy az én személyes történetem neked is erőt és  inspirációt nyújthat, hiszen az általam létrehozott módszer segítségével számos gyógyíthatatlannak és halálosnak vélt betegséget győztem le, miközben az egész életem teljesen megváltozott, pozitív irányba fordult.

BALÁZS VALÉRIA ANAMÉ - ANAMÉ PROGRAM ALAPÍTÓJA

BALÁZS VALÉRIA ANAMÉ

Az én példám megmutatja, hogy nincs lehetetlen: az az erő, ami az én átalakulásomat segítette, benned is ugyanúgy ott van. Találj rá te is az Anamé jógaórákon és meditációkon!  

Deformált gerinccel és csípőficammal születtem, és már gyerekként autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Mindehhez ciszták, miómák és magas vérnyomás társult, ráadásul vérzéses vastagbélgyulladásban és asztmában is  szenvedtem. A bántalmazó család, amiben felnőttem, a fizikai betegségek mellett lelki terheket is jelentett. 18 éves koromban menekültem el otthonról, de nem volt hová mennem, ezért egy időre hajléktalan lettem. Az egészségügyi állapotom eközben folyamatosan romlott, így két évvel később kerekesszékbe kényszerültem, szinte teljesen vakon, és egy gép tartott életben.

Ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből kezdtem el fokozatosan újjáépíteni magamat az általam kifejlesztett gyakorlatok segítségével, eleinte csak a saját gyógyulásomat keresve.

Emellett elvégeztem az ELTE pszichológia szakát, valamint a Buddhista Főiskola jóga szakát, ami a legmagasabb szintű jógaoktató-képzés Magyarországon. Több jógarendszert is elsajátítottam és tanulmányoztam oktatói szinten. Az Anamé Program kidolgozásához ezek adták a szakmai alapot, de az esszenciáját a saját felismeréseim, a gyógyulásom és átalakulásom tapasztalatai hordozzák. Ebből az ötvözetből egy komplex rendszer tudott megszületni, ami mára bárki számára elérhető. Fontos volt számomra az, hogy egyszerű, emészthető legyen és a mai korhoz illeszkedően, a gyakorlatban használható módszert adjon az emberek kezébe. 

AZ ANAMÉ PROGRAM FONTOSABB ÁLLOMÁSAI:

1991-ben megalkottam az Anamé Program első csakrákra ható gyakorlatait kórházi ágyamon, amelyek segítségével újraépítettem magamat lelkileg és fizikailag. Azóta pedig több ezer elégedett gyakorló igazolja, hogy a módszer valóban működik.

2014-ben jelent meg országos terjesztésben a Karma Killer című, önéletrajzi ihletésű könyvem, amely ma már e-könyv formájában érhető el. 

2015-ben a módszer népszerű lett Magyarországon, így lehet hogy te is találkoztál vele, hiszen több médiamegjelenésem is volt (például a Best Magazinban, az RTL csatornán a Reggeli műsorában, a TV2 Ridikül és Több, mint testőr adásában.) 

2015-től több európai városban is tartottam kurzusokat; többek között Monacóban, Brüsszelben, Zürichben, Luxemburgban, Frankfurtban, Londonban, Bécsben, Nizzában. Jelenleg Londonban tartunk kurzusokat Budapesten kívül. 

2016-ban lehetőségem adódott arra, hogy mintegy 1000 ember előtt bemutathassam a módszeremet, ami a dalai láma orvosainak figyelmét is felkeltette. 

2017-ben a Britishpedia, Magyarország sikeres személyiségei enciklopédia munkásságom és életművem alapján beválasztott az első magyar kiadásába. 

2019-ben Los Angelesben volt a Karma Killer című könyvem bemutatója. 

2020-ban elindultak az első online Anamé jógaórák. Az indulás óta több, mint 33 000 óra megtekintés volt az Anamé online jógaoldalon, ahol a 158 óra állandó tartalom mellett, újdonságokkal és kedvezményekkel is várunk. 

VÍZIÓM ÉS KÜLDETÉSEM

Szenvedélyesen kiállok annak a fontossága mellett, hogy szeresd és ismerd el magad. A küldetésemnek érzem, hogy megmutassam, nem vagy hibás azért, amit nem tudtál eddig fejben, a gondolati úton megoldani az életedben. A jelenlegi ezoterikus gondolkozás a tudatosságot isteníti, azt emeli piedesztálra. A tudatosság tényleg fontos, de nem mindenható. Ha minden fejben dőlne el, akkor hidd el, hogy minden ember boldogan élne, hiszen rengeteget gondolkozunk azon, hogy hogyan alakítsuk jól az életünket. Az életünk és a sorsunk azonban nem fejben, hanem a csakráinkban, az enegiaközpontjainkban dől el. A teljes lényünkben, és nem csak a fejünkben. Szeretném neked megmutatni, hogy amit eddig fejben nem sikerült megoldanod, az az energiaközpontjaidat jó állapotba hozva sikerülhet. Egyszerű, bármilyen egészségügyi és fizikai állapotban könnyen végrehajtható gyakorlatokkal. 

Mindannyian harmóniára vágyunk az életünkben.

Te melyik életterületen szeretnél egyensúlyra találni, egy célt elérni a csakrák energiájának segítségével? 

Alapozd meg az életed!

Szeretnél stabilabb lenni érzelmileg, anyagilag, kiállni magadért és helyt állni a világban?

Nyisd meg a szíved!

Szeretnél megtanulni bízni másokban, jobb kapcsolatot magaddal,szeretetteljes párkapcsolatot?

Teljesedj ki!

Kihívást jelent, hogy bizalommal tekints a jövőbe, nem találod mihez kezdj az életeddel? Mindened meg van, de mégis hiányzik valami?

Iratkozz fel hírlevelünkre!