Üzenetek, amikkel érdemes foglalkoznod!

A fejlődés és a tanulás szerves része az életünknek. Az irányok kiválasztása, a szabad akarat megfelelő irányítása, a gátak és a blokkok feloldása azonban nagyon nehéz, ha egyedül próbálkozol vele. Gondold csak végig. Hányszor fohászkodtál már valami “isteni jelért”, egy “üzenetért”, ami megmutatja a helyes irányt, anélkül, hogy ráderőltetne bármit. A jó hírem az, hogy ezek az üzenetek jelen vannak, a szellemi vezetők pedig minden helyzetben a segítségedre sietnek.

Honnan tudod, hogy hiteles forrásból érkezik az üzenet? Kinek érdemes hinned és mi a különbség a szellemi közvetítés különböző formái között? Ebben a cikkben ezekre a kérdésekre keressük a választ. 

Mi a channeling és miért fontos róla beszélnünk?

A szellemi közvetítés több formájával is találkozhatsz. A mindennapi életedben úgy beszélsz, hogy saját magadat képviseled. Saját gondolataidat, érzéseidet és megéléseidet hangosítod ki. Így működik a világunk, ez a mindennapi életünk és így kommunikálunk egymással. 

Vannak azonban olyan állapotok, amikor valami mást is ki tudsz nyilvánítani magadon keresztül. Ennek a legismertebb formája, amikor a médiumok a fizikai testüket elhagyó lelkekkel kommunikálnak, az ő gondolataikat, szavaikat közvetítik. 

A channeling hasonló ehhez, azzal a különbséggel, hogy a közvetítő nem feltétlenül olyanhoz kapcsolódik, aki valaha élt, sokkal inkább szellemi lényekhez.

Képzeld el azt úgy, mint mikor tekergeted egy rádió gombját. Bárhova tekered a gombot, más-más hangok szólalnak meg. Az, hogy te, a saját gombodat tekerve milyen adást találsz, találsz-e egyáltalán nagyban függ attól, hogy milyen energetikai szintre emeled fel magad az életeddel, a tetteiddel, a gondolataiddal, az érzéseiddel. Minél magasabb energetikai szinten van az, aki közvetít, az üzenet annál tisztábban és egyértelműbben hallatszik. Az üzenet pedig szeretetteljes és szabadon engedő lesz, tehát valóban magasabb forrásból érkezik.

Sztori a channeling mögött

Mint ahogy azt már tőlem megszokhattad, olyan témákkal foglalkozom és olyan üzeneteket közvetítek neked, amelyekkel nekem személyes tapasztalatom van. Biztos vagyok benne, hogy csak olyan területeken tudok neked hatékonyan segíteni, amit saját magam is megéltem. 

Ilyen a channeling is. 

Pszichológusként tisztában vagyok azzal, hogy ha hangokat hallasz a fejedben, az többféle dolgot is jelenthet (és persze, hogy van olyan eset, amikor nem jót).  Ezért olyan fontos a megkülönböztetési képesség, aminek a segítségével el tudod dönteni, hogy az, amit hallasz, az, amit érzékelsz, igaz-e. Ezzel függ össze az én történetem is.

Gyere velem most egy időutazásra és menjünk vissza egészen a gyerekkoromig. Pszichológusként azzal is tisztában vagyok, hogy létezik a gyerekkori amnézia. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyerekkori dolgainkra 4-5 éves korunkig nem tudunk visszaemlékezni. Az ok nagyon egyszerű. Ahogy az agyunk fejlődik, ezek az emléknyomok másként rögzülnek. A gyerekkorunk emiatt érzések és hangulatok ködébe burkolózik. Ugyanígy éreztem magam én is. Egészen addig a pontig, amikor ezek között az érzések és hangulatok között egyszer élesen felkapcsolták a villanyt. Olyan volt, mintha felébredtem volna.

Talán már ismered a történetemet. Nehéz családban, nagyon nehéz körülmények közé születtem. Emlékszem a születésem pillanatában engem körülvevő érzésekre. Az egységre, az erőre és arra, hogy nem létezett más, csak a szeretet. Ezzel szemben állt a rideg valóság. A bántalmazó környezet, a lakás rideg, ragacsos és lehúzó energiája. Olyan érzés volt, mintha mindez ki akart volna préselni abból a fizikai testből, amiben születtem. Nem véletlenül voltam nagyon beteg már az első lélegzetvételektől. A fizikai testem kezdte megadni magát a körülmények szorításának. 

A lényem kiutat keresett, és azt felfelé találta meg. Az utat egy olyan védett buborékhoz, amiben el tudtam zárkózni az engem körülvevő, nagyon nehéz körülményektől.  De ez az út nem volt veszélytelen számomra, hiszen pontosan tudtam, hogy ha elindulok rajta, akkor elveszítem az életemnek azt az egyedülálló lehetőségét, hogy valóban kapcsolódni tudjak. Ezzel együtt csábító volt, hiszen egy olyan védett helyen találtam volna magam, ahol többé nem kellett volna kapcsolódnom a külvilággal az addig tapasztalt, fájdalmas módon. 

Pszichológusként ma már pontosan tudom, hogy ezt autizmusnak hívják. Gyakorlatilag megtaláltam a kiutat, ami azzal járt volna, hogy letompítom a külvilágot. Azt éreztem, hogy ez egy menedék lenne. De hoztam egy döntést. Eldöntöttem, hogy arra nem akarok menni és visszajövök. Kitöltöm a testem, felvállalom a nehézségeimet és nem akarom elveszíteni a lehetőséget a cselekevésre. 

Ahogy már korábban beszéltem nektek róla, a gyerekkori amnézia miatt ezekre a dolgokra nem is emlékezhetnék. Mint ahogy a következő történetre sem. Kisgyermekként éjszakai ébredéseim során minden alkalommal láttam, hogy egy alak fekszik a fürdőszobában.  Láttam, hogy átlátszó, nem vendég, nem a családom része. 

Azt is láttam, hogy vér van a fürdőkádban. Gyerekként ezt természetesen nem tudtam azonosítani, csak a színt érzékeltem. Féltem, de a gyerekkori tudatom rugalmasságával megszoktam, része lett az életemnek. Nem tudtam szavakkal kommunikálni, de meg volt az az érzés, hogy valamilyen módon kapcsolódtunk ezzel az alakkal. Volt egy furcsa rezgés körülöttünk.

Felnőtt koromban kaptam meg a kontextust. Nagymamám elmesélte, hogy annak a családnak, akitől vette a lakást volt egy elmebeteg fia, akit otthon ápoltak. Ő volt a fiú a fürdőkádban.  Ő volt az, akivel szellemi szinten először kapcsolódtam.

Az élet örök - kapcsolatom a szellemi világgal

Közvetítőként az élettel kapcsolódom. Mindegy, hogy valaki fizikai testben élt vagy elhagyta a fizikai testét, esetleg soha nem élt abban, az élet akkor is ott van, körülveszi. A körülöttünk lévő rezgések érzékelése végig kísért az életem során, itt van velem mindig. A mesteremmel is – aki megmutatta nekem a szellemi világot – az érzékelés útján találkoztam. 

A mestert Potárnak hívom. Ő készített fel arra, hogyan kezeljem jól az energiát, hogyan bánjak vele jól a saját magam és mindannyiunk szolgálatára. Rendkívüli fejlődési út volt, amire most meghívlak téged is. 

Hajnalonta gyertyát gyújtottam, és ebben a különleges, falakról visszaverődő fényben mintha egy más tájékon találtam volna magam a meditációk során.  Olyan próbákkal találtam magam szembe, amivel európai nőként sosem találkoztam volna. Ezek a feladatok tudatosságot és összpontosítást kértek tőlem.

Végig energiával dolgoztam, ami mindig megnyilvánult fizikai formában. Ne úgy képzeld el, hogy meg tudtam fogni, hozzá tudtam volna érni ezekhez a fizikai megnyilvánulásokhoz, de számomra valóságosak voltak. Ahhoz, hogy ezeket a próbákat megoldjam valódi tettekre volt szükség abban a világban. Mindegyik próba arról szólt, mennyire tudom összpontosítnani az erőmet, mennyire vagyok elszánt. 

Olyan dolgokat hallottam Potártól, amit én nem tudtam és nem is tudhattam. Ez az út és ezek a meditációk képzik az Anamé program alapját. Minden gyakorlatot én is éreztem, átéltem a saját testemben, dolgoztam rajtuk, egészen pontosan kimérve, hogy mire van szükség. 

Hozzuk egy kicsit ezt közelebb hozzád, ha kevésbé vagy ezoterikus, mint amilyennek most engem képzelsz. Pszichológusként azt mondom neked, hogy ezek a tudatalatti képek. Hívhatjuk előző életnek, mondhatjuk azt is, hogy csak képek. A fontos a hatásuk, amelyek segítségével az én életem teljesen megváltozott. És ha nyitott vagy rá, a te életedet is megváltoztathatja.

Valódi üzenetek - hitelesség a channelingben

Ahogy korábban írtam róla, a channeling elég népszerű, viszonylag sok médiummal találkozhatsz. Az általuk közvetített üzeneteket érdemes magaddal vinni, de csak abban az esetben, ha valóban a szellemi vezetők üzeneteit közvetíti számodra. Honnan tudod, hogy a közvetítő hiteles? Mutatok neked két megfontolásra érdemes pontot, amelyek segítségével kiszűrheted, hogy valóban igaz üzenetet kaptál.

 

1. A közvetítő a szeretet nyelvén beszél

Ha azt érzed, hogy az üzenet:

  •  félelmet kelt benned, 
  • meg akarja mondani mit és hogyan csinálj, 
  • rosszat mond rólad vagy bárki másról vagy 
  • nem tartja meg a szabadságodat, akkor szinte biztosra veheted, hogy nem a szellemi vezetőddel van dolgod. 

Mindaz, amit most felsoroltam neked emberi tulajdonság, az emberi energiaszint része. Ahhoz, hogy ezt bárki kifejezze nem szükséges channelinget folytatni. 

Ha az üzenet a legmagasabb forrásból érkezik az biztosan ítélkezésmentes, megtartja a teljes szabadságodat és az isteni szeretet hangján szól hozzád. Figyelj oda erre és ha egy kicsit is negatívan hat rád, amit hallasz, akkor fenntartásokkal fogadd.

 

2. A közvetítő olyan információk birtokában van, amit nem tudhatna

Ahhoz, hogy ezt pontosan értsd, megint egy történetet mondok el neked. Ha régóta ismersz, akkor ezzel találkozhattál már az életmód blogomban. Azt tudnod kell, hogy amikor ezt történt még én sem tudtam könnyedén kapcsolódni a lelkekkel. 

Korábban  ahányszor óvodába vittem a kisfiamat minden alkalommal találkoztam egy lélekkel, aki nem csinált mást, mint állt a lépcső tetején. Eleinte elfordítottam a fejem és elsiettem onnan, de természetesen nem hagyott nyugodni a dolog. Nem azért, mert félelmetes volt, hanem mert pontosan tisztában voltam azzal, hogy egy fizikai testből eltávozott léleknek milyen óriási erőfeszítésébe kerül ebben az energetikai térben megnyilvánulni. 

Tiszteletben tartva az erőfeszítését, kapcsolódtam vele. A kommunikáció ebben az esetben tiszta érzékelés, ami során azt a kérést közvetítette felém a lélek, hogy beszéljek valakivel. Felhívtam, akit kért. Természetesen a hívott fél teljes megdöbbenéssel tapasztalta, hogy az információ birtokában vagyok, hiszen erről senkinek nem beszélt.

Most már látod, hogy mitől váltam hitelessé az üzenetközvetítés során. Olyan információ birtokában voltam, ami sehonnan máshonnan nem kerülhetett hozzám, kizárólag a lélektől.

Ne feledd! Egy igazi channeler üzenet inspirál. Nem mondja meg, hogy mit tegyél és nem kelt félelmet. Nem hibáztat sem téged, sem másokat! Nem ítélkezik. 

Zárszóként

Nagyon sok médium, nagyon sok channeller van a világon. Az, hogy a szellemi adást miként tudjuk megvalósítani itt és most az alsó energiaközpontok feladata. Ugyanakkor a felső energiaközpontokhoz tartozik a tisztánlátás, az érzékelés és a kapcsolat a szellemi világgal. Ha ez a kettő nincs összhangban, akkor az ember nagyon elcsúszhat, ezt nevezzük kibillent állapotnak. Nem csak a közvetítőnél fontos, hogy egyensúlyban legyen, hanem a befogadónál is. 

A sokféle médium, channeller sokféleképp közvetít. Neked mindig legyen meg a megkülönböztető képességed. A félelem nem magas energiaszint. Mindig a szeretetet válaszd, amikor szabadon, kiteljesedve kezelnek téged. 

Csak a magas energiaforrással érdemes foglalkoznod. Ha kiutat keresel, ne a negatív dolgok között keresd. A szeretet magával hozza a fejlődést, azt a fejlődést, ami emberi természetünk. 

A szellemiség pont annyit ér, amennyiben az életedet a gyakorlatban itt és most jobbá teszi. Elfogadón, ítélkezés mentesen, az isteni szeretet szavaival. 

Picture of Balázs Valéria Anamé
Balázs Valéria Anamé

Iratkozz fel hírlevelünkre!