Hivatás megtalálása, és kiteljesedés a hivatásban

Itt az idő, hogy megtaláld a helyedet a világban és azt a munkát, amit szeretsz, amiért igazán lelkesedni tudsz minden nap!

A célzott, csakraspecifikus gyakorlás segíthet abban, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. Hogy úgy kelj fel úgy minden reggel, hogy azzal foglalkozol és azt éled, amiért valóban érdemes tenni, ami igazi örömet okoz és ami energiával tölt fel. 

Ez az Anamé gyakorlási terv neked szól, 

  • ha munkahelyet keresel, 
  • úgy érzed, nem vagy a helyeden a jelenlegi munkádban 
  • foglalkoztat, hogy miben tudnál igazán kiteljesedni.

Az online Anamé csakragyakorlatokat bárhol, bármikor elvégezheted, a saját időbeosztásodhoz igazítva; ha pedig kérdésed van, akkor nézd meg a gyakran ismételt kérdéseket (GY.I.K)! 

Tedd meg ma az első lépést, hogy azt az életed élhesd, ami örömöt hoz a számodra!

Hogyan tovább?

Ha végigcsináltad a Hivatás megtalálása és kiteljesedés a hivatásban gyakorlási tervet, akkor már jó úton haladsz a kiteljesedésed felé! Ha továbbmennél és többet szeretnél tenni azért, hogy rátalálj a számodra ideális hivatásra, akkor a következő tippekkel szeretnénk segíteni:

CSAKRADIZÁJN: TERVEZD MEG AZ ÉLETED

Akár most kezded az ismeredést az Anamé Programmal, akár aktívan gyakorolsz velünk jól jöhet a szakértő segítség. Foglalj egy időpontot online vagy személyesen és haladj személyreszabottan a céljaid felé velünk!  

Potyondi Mária

Az órákon az a célom, hogy a gyakorlók biztonságban és szeretve érezzék magukat.  

Tóth Andrea

A helyemen vagyok és a célom, hogy másokat is a lehető legjobban segítsek ebben.

GY.I.K.

A gyakorlási terv olyan, mint egy profi sorvezető: egy adott témában lépésről-lépésre segít tovább a célod felé vezető úton. Az energetikai szempontok alapján, komplex módon összeválogatott online tartalmak egymásra épülnek és kiegészítik egymást. Hatását tekintve átfogóbb és teljesebb, mintha egy adott témára önállóan választanál magadnak az online tartalmaink közül. Viszont ha úgy érzed, hogy egy régóta fennálló vagy makacs problémával van dolgod, akkor a teljesen személyre szabott haladási tervet magába foglaló Csakradizájn egyéni óránkat javasoljuk. 

A legfontosabb, hogy ne bántsd magad miatta! Folytasd ott, ahol abbahagytad. Ha nem tudsz gyakorolni, nem vagy olyan passzban akkor  feküdj vagy ülj le és hallgasd az órát, közben figyelj a légzésedre és önmagadra a legnagyobb szeretettel.

Minden gyakorlási tervet úgy állítottunk össze, hogy mindenki a lehetőségeinek megfelelően tudjon választani. Ha időben vagy bármi más okból kifolyólag nem fér bele a hosszabb, komplexebb gyakorlatsor az is nagyon jó, ha a rövidebb opciót választod. A legfontosabb, hogy tegyél magadért és a változásért az életedben!   

A csakráink kibillent energiája meghatározza, hogy hogyan reagálunk, milyen érzelmeink és gondolataink vannak az egyes helyzetekben. Ha próbáltál már valaha változtatni ezeken fejből, az akaratod segítségével, akkor lehet, hogy te is azt tapasztaltad, hogy ez nem hatékony módja a tartós változásnak. Ez nem a te hibád, hanem abból adódik, hogy nem a probléma gyökerénél próbáltál változtatni. A csakragyakorlatok viszont éppen ott hatnak, a tudatunk szintjénél mélyebben: ezért tudnak gyökeres, tartós változást hozni az életedbe. Fontos tudnod azt is, hogy mindenki egyedi energiamintázattal rendelkezik. Ez nemcsak azt jelenti, hogy az elakadásaink a saját, személyes történeteink miatt eltérőek, de a mértékük is más és más. Lehet, hogy egy elakadás például valakinél sokkal hamarabb oldódik fel, mint másnál, hiszen az egyéni történet is különböző. A gyakorlási terv nagyon jó választás, ha egy adott témával célzottan, komplexen szeretnél dolgozni. De ha teljesen személyre szabott megoldást keresel, akkor válaszd az egyéni Csakradizájn órát, ahol az oktató az egyéni energiamintázatod alapján állítja össze azt a tervet, ami számodra a leggyorsabb, legideálisabb fejlődést biztosítja. Bármelyik megoldást is választod, a lényeg, hogy a változás velünk a gyökereknél indul el. Kezdd el a gyakorlást minél előbb, hogy harmóniába kerüljön az életed! 

Próbáltad már az Energia azonnal! mini kurzust? Tudj meg többet ide kattintva: LINK 

Vagy kezd el valamelyik ingyenesen elérhető életmód kihívásunkat, melyeket itt  érhetsz el: LINK 

Iratkozz fel hírlevelünkre!