A teremtőerő aktiválásának titka - Fedezd fel, hogy mi hiányzik a sikerhez!

Ha most itt vagy és ezt a bejegyzést olvasod, akkor valószínű, hogy már próbálkoztál a teremtéssel, igaz? 

Lehet, hogy többféle módszert is használtál, előadásokat hallgattál, videókat néztél vagy akár még tanfolyamokon is részt vettél, de valami mégse akart működni. Hadd áruljunk el egy titkot: ez nem a te hibád! Nem azért van, mert valamit nem jól csináltál. Nemsokára kiderül, hogy miért. 

De az, hogy most itt vagy és nem adod fel, azt mutatja, hogy érzed, hogy lennie kell még valaminek: egy kulcsnak ahhoz, hogy igazán hozzáférj a teremtőerődhöz. Igazad van, mert ez az erő ott van benned, és várja, hogy felébreszd! 

És valóban van valami, amiről eddig még talán sehol máshol nem hallottál: a hiányzó láncszem ahhoz, hogy igazán kiaknázd a  teremtőerőt, és megszabadulj attól, ami most még elfojtja.

Ez a bejegyzés pontosan ebben segít majd: kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy behívd az életedbe, amire igazán vágysz. Megmutatjuk, hogy milyen tévhitek élnek a teremtőerőről, amik lehet, hogy téged is félrevezettek ahelyett, hogy segítettek volna. 

Ha velünk tartasz, felfedezheted, hogy hol akadtál el és mit tegyél azért, hogy továbblépj a sikeres teremtésben. Gyere velünk ezen az izgalmas úton – mert a válasz már közelebb van, mint hinnéd!

Miért nem működik még a teremtőerőd?

Gondolkoztál már azon, hogy ha tényleg elég lenne csak “megrendelni” az univerzumból, amit szeretnénk – ahogy sokan állítják –, akkor már mindenki az álom életét élné? De ha ez nem elég, akkor mi kell még? Nézzük meg, mik azok a gyakran hangoztatott tévhitek, amik sok embert, lehet, hogy téged is félrevezettek.

  1. Elég csak pozitívnak lenni és arra gondolni, amit szeretnél – A pozitív gondolatok nagyszerűek, de ha közben nem vagy egyensúlyban, vajon hosszú távon meg tudod őket tartani? A belső egyensúly fontosabb, mint csupán a gondolatok.
  2. A negatív gondolatokkal rossz dolgokat vonzol az életedbe – Gondolj csak bele: nehéz helyzetekben természetes, hogy negatív gondolatok kavarognak az ember fejében. Nem érdemes hibáztatni magad emiatt – a megoldás máshol van.
  3. Ha nagyon akarod, akkor megvalósul – ha a szándék mellé nincs meg az erő,  ami a belső egyensúlyból fakad, az könnyen csalódásoz vezethet.

Ezért ha eddig hibáztattad volna magad, hogy még nem sikerült elérned, amit szeretnél, akkor ne tedd! Hiszen olyan elvárásoknak próbáltál megfelelni, amik nem reálisak.

Pedig mennyire jól hangzik, hogy csak akard és gondolj rá, és akkor meglesz, igaz? De van egy bökkenő: a teremtőerő nem csak a gondolatok szintjén működik. Egyszerűen többre van szükség: valamire, amivel aktiválhatod a belső erőforrásaidat. 

Mert ha nem vagy egyensúlyban, akkor hiába van benned a teremtéshez szükséges erő, nem fogsz tudni hozzáférni, És pont itt jönnek képbe a csakráid. Mi közük a csakráknak a teremtőerőhöz? Várj egy kicsit, mindjárt kiderül!

Csakrák: a benned lévő energiaközpontok

Tudtad, hogy a testedben energia áramlik? A csakrák ennek az energiának, vagy úgy is mondhatnánk, hogy erőnek a központjai, amik mindent befolyásolnak az életünkben: a párkapcsolatainkat, a karrierünket, az egészségünket – gyakorlatilag mindent. És ha ezek nincsenek egyensúlyban, akkor sajnos nem sok minden fog összeállni.

Ha valamilyen életterületeden nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd, akkor valószínű, hogy az adott területhez kapcsolódó csakrád nincs egyensúlyban. Például, ha anyagi problémáid vannak, lehet, hogy a gyökércsakrád (ami az alapvető biztonságérzetért felel) nincs harmóniában. De van egy jó hírem: ezen lehet változtatni!

Kulcs a teremtőerő aktivalásához - A csakrák jó állapota

A csakrák olyanok, mint az áramkörök a testedben. Ha nincs megfelelően „összekötve” a rendszer, akkor hiába próbálsz bármit is, nem lesz meg a kívánt hatás. Képzeld csak el, hogy nyomod a villanykapcsolót, de nem történik semmi, mert az áramkör hibás. Bosszantó, igaz? Ugyanígy működnek a csakráid is. Ha nincsenek egyensúlyban, akkor nem tudod kihasználni a teljes teremtőerődet.

És itt jön a legjobb rész: a csakráid harmonizálásával olyan életet teremthetsz magadnak, amilyet igazán megérdemelsz. De mi is pontosan a szerepe a csakráknak a teremtőerő felébresztésében?

A két legfontosabb csakra, ami segít elérni a céljaidat

Most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt a két csakrát, ami különösen fontos a teremtőerő szempontjából:

  • Harmadik szem csakra: Ez a tisztánlátás és az intuíció központja. Olyan, mint egy belső iránytű, ami megmutatja, hogy merre kell menned. Ha ez a csakra egyensúlyban van, akkor kristálytisztán látod, hogy mit akarsz elérni, és hogyan juthatsz el oda.
  • Köldökcsakra: Itt található az önbizalmad és a cselekvőképességed központja. Ha ez a csakra harmóniában van, akkor tele vagy energiával és bátorsággal, hogy megvalósítsd a céljaidat. Ez az a belső tűz, ami hajt előre.

És most képzeld el, hogy mindkét csakrád teljes harmóniában működik. Ugye, mennyivel könnyebb így teremteni?

Persze, a teljes harmóniához az életedben minden csakra jó működésére szükség van, hiszen együtt egy komplex rendszert alkotnak – mégis, a harmadik szem és a köldökcsakra egy szuper kiindulópont, ha szeretnél eredményesebben teremteni.

Mit kell tenned a teremtőerő aktiválásához?

Na jó, de mit is tehetsz konkrétan, hogy valóban bekapcsold a teremtőerőd teljes potenciálját? Íme néhány egyszerű lépés:

  1. Ne okold magad

Ha eddig csak a gondolataiddal próbáltad aktiválni a teremtőerőt, és nem jártál sikerrel, ne hibáztasd magad. A gondolatok önmagukban nem elég erősek ahhoz, hogy valódi változást hozzanak az életedbe. Ne add fel, inkább fektess abba energiát, ami valóban működik – vagyis a csakráid egyensúlyába!

  1. Figyelj a csakráidra

A csakrák harmonizálása egy folyamat, amelynek révén hozzáférhetsz a belső erődhöz. Ha rendszeresen foglalkozol velük, semmi nem állhat az utadba, és végre megvalósíthatod az álmaidat. Ne érd be kevesebbel!

  1. Légy kitartó 

A teremtőerő aktiválása olyan, mint az izomépítés: időt és rendszerességet igényel. Ahogyan a fizikailag fitt testhez is szükség van edzésre, úgy az energetikai fejlődéshez is szükség van a folyamatos gyakorlásra. De megéri, hiszen az eredmény szemmel látható lesz! 

Miért kezdd el most?

Most lehet, hogy azt gondolod: „Jó, de ez olyan bonyolult, sok időt és energiát igényel.” Az igaz, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. De itt a lényeg: minden egyes lépés, amit megteszel, közelebb visz a céljaidhoz. Ne hagyd, hogy bármi eltántorítson!

És ha bármi kételyed van, ne feledd: nem vagy egyedül. Az Anamé Programnál mi pontosan ebben segítünk nap mint nap. Tudjuk, hogy képes vagy rá, hiszen mindannyiunkban ott van ez az erő. Nem kell hozzá különleges adottság, titkos tudás vagy nehezen elérhető eszközök. Csak te, a belső energiáid, és az a vágy, hogy tényleg változtass az életeden.

Gondolj bele: minden egyes nap új lehetőséget ad arra, hogy lépj egyet a céljaid felé. Ne várj tovább, ne keresd kifogásokat, és ne hidd el, hogy a boldogság nem neked való! Az erő ott van benned – most már csak rajtad múlik, hogy előhívd és megéld.

Nincs más dolgod, mint elkezdeni. Lépésről lépésre, egyre közelebb kerülve ahhoz az élethez, amelyre mindig is vágytál.

És ne feledd: nem kell tökéletesnek lenned. A lényeg az, hogy elindulj, és minden nap tegyél egy kis lépést előre. Mi hiszünk benned. És ha te is hiszel magadban, bármit elérhetsz.

Készen állsz? Indulj el, és teremtsd meg azt az életet, amire igazán vágysz!

Picture of Balázs Valéria Anamé
Balázs Valéria Anamé

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Iratkozz fel hírlevelünkre!