PÁRKAPCSOLAT WORKSHOP ANAMÉVAL

ENGEDD EL A NEGATÍV PÁRKAPCSOLATI MINTÁKAT, ÉS NYISD MEG SZÍVED A SZERETET ÁRAMLÁSÁNAK

Itt az ideje, hogy a párkapcsolatban ne a negatív minták irányítsanak!  Ezek feloldásával mélyebben kapcsolódhatsz magadhoz és a vágyaidhoz. Ezen a workshopon minden ezt szolgálja egy támogató és biztonságos térben. És ha jelentkezel, akkor még extra kedvezmény és egy meglepetés is vár! 

Gyere el és érezd meg, hogy valóban létezik és számodra is elérhető az a kiegyensúlyozott és harmonikus, örömteli párkapcsolat, aminek a képe a szívedben él!

PROGRAMUNK NEKED SZÓL, HA

Párkapcsolatban élsz, és szeretnéd mélyíteni és erősíteni kapcsolatodat

Szeretnél párkapcsolatot, esetleg már aktívan teszel is érte, de nem akarsz még egyszer a múltbéli negatív minták alapján párt választani

Szeretnél mélyebben, őszintébben és nagyobb elfogadással és szeretettel kapcsolódni magadhoz

Nincs párkapcsolatod és jelenleg nem is szeretnél, de nyitott vagy  az önismeretre, és a negatív minták elengedésére

”Valójában nem mi választunk partnert magunknak, hanem a kibillentségeink. A jó hír az, hogy tehetünk azért, hogy ezek kitisztuljanak.”

Anamé

A BOLDOGSÁG NEKED IS JÁR

Az én negatív mintám a bántalmazó család volt, ami arra késztetett, hogy bezárkózzak. Ebben az állapotban természetesen az örömről és a felszabadultságról sem volt sok tapasztalatom, ami mára teljesen megváltozott. Hiszen a negatív minták feloldása a mindennapi életben hoz változást: a párkapcsolatban megjelenő aggodalmak, félelmek, korábbi rossz tapasztalatok miatt fellépő elvárások, játszmák és manipulációk helyett megszületik egy egymás csodálatára, tiszteletére és szeretetére épülő, szabadon áramló és támogató, egyenrangú szövetség. Ez az, amiben neked is ugyanúgy részed lehet! 

Bármi is legyen a te történeted, bármilyen kihívásokkal is küzdesz a párkapcsolat szintjén, ezen a workshopon megérezheted azt, ami minden kiegyensúlyozott párkapcsolatnak az alapját képezi: a szív nyitottságát, az érzelmi stabilitást, a felszabadult örömöt és önmagad elfogadását.

Mivel bántalmazó családban nőttem fel, ezért abban a közegben nem volt lehetőségem megtanulni, mi az a szeretet, milyen az, amikor elfogadnak és támogatnak. Így az vált természetessé, hogy elnyomnak és megvetnek, és ezt a mintát vittem tudattalanul magammal a házasságomba is. Amikor megszületett bennem a változás vágya, tudtam, hogy az életemen csak egy belső átalakulást követően változtathatok, feloldva azokat az elakadásokat, amelyek gátolnak. Ez a folyamat vezetett el ahhoz a boldog kapcsolathoz, aminek a vágyképe mindig is a szívemben élt. De ugyanezen a folyamaton mennek végig azok is, akik velünk gyakorolnak, és már tapasztalják a változást az életükben, a párkapcsolatukban vagy a párkeresésben. Ezen az úton mehetsz végig te is és érheted el a boldogságot ami neked is jár! 

Ha már megszületett benned a vágy a változásra,
akkor itt a lehetőség, hogy tegyél érte!

VISSZAJELZÉSEK KORÁBBI WORKSHOPOKRÓL

Az volt az érzésem, hogy egy tökéletesen biztonságos, áldott térben vagyok. Csodálatos finomság jelent meg a szívemben, olyan tágasságot éreztem a mellkasomnál, amibe mindenki, aki ott volt belefért, sőt…

Anita
5/5

Számomra nagyon inspiráló, hogy mindig van útravaló (ahogy nevezed), amin dolgozhatok magamban, és aminek a megvalósítása egyre közelebb visz a kiteljesedéshez.

 

Dávid
5/5

AJÁNDÉK E-BOOK ÉS EXTRA JAVASLATOK ANAMÉTŐL!

 A workshop mellé ráadásul jár neked még egy mini e-book is, ami további javaslatokat és háttérinformációkat tartalmaz a párkapcsolat témájában. Sőt!  Ha részt veszel a workshopon, akkor vár rád még egy meglepetés ajándék is, amit ott árulunk el a helyszínen, és az e-bookkal együtt küldünk e-mailben, rögtön a kurzust követően. 

negatív párkapcsolati minták v2

Ajándék e-book

Extra javaslatok

Meglepetés

A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT NEM SZERENCSE VAGY KIVÁLTSÁG KÉRDÉSE

Most te is tehetsz azért, hogy feloldódjanak azok a negatív minták, amik elvalasztanak tőle: ezen a workshopon egy mélyreható, interaktív belső munka keretében indulhatnak el végre olyan változások, amik az egész életedre kihatnak és megteremtik egy igazán boldog párkapcsolat alapjait. Ne várj tovább, jelentkezz most! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!