Minden, amit az Anamé kristályokról tudni érdemes!

Ebben az Anamé Program életmódbejegyzésben szeretném nektek bemutatni az energetizált Anamé kristályok működését, és hogy miben különböznek az Anamé kristályok más kristályoktól. Ahogy az előző blogbejegyzéseimben is olvashattad, kiskoromtól kezdve természetes és megszokott jelenség, hogy többet érzékelek a világból mint mások. A kristályokat például egész életemben közel éreztem magamhoz. Sohasem tárgyaknak vagy ékszereknek láttam őket, hanem inkább társaimnak.

Ebben erősített meg a 40 napos szellemi átalakulásom során az a segítő energia is, amivel kapcsolatba kerültem és amivel az Anamé Programnál is dolgozunk. Ez az energia fentről érkezik és nem tőlem származik. Végtelenül hálásnak érzem magam azért, hogy közvetíthetem, és hogy rajtam keresztül meg tud nyilvánulni itt a Földön. Az én feladatom, hogy megtaláljam a módját és azokat a megfelelő eszközöket, amelyeken keresztül ez az energia meg tud nyilvánulni, és segíteni tudja azokat, akik szeretnék megtapasztalni, milyen egy magasabb minőségben, a szeretettől vezérelve és örömmel élni az életet.

Az energetizált Anamé eszközökön keresztül, mint a kristályok, csakravizek, meditációs hanganyagok, fényes szálak lépnek ki, melyek fentről érkeznek. Ezeknek a fényes szálaknak az a küldetésük és feladatuk, hogy kapcsolatba lépve a bennünk lévő szürke, fénytelen területekkel (amiket más néven energiablokkoknak is nevezhetünk), körülvegyék őket fénnyel, és így új életre keltsék bennünk azt a területet. Ezek a fényes szálak az Anamé jógaoktatókon keresztül is ugyanígy dolgoznak a Karma Killer jógaórák közben, és segítenek kioldani az elakadásokat, karmikus nehézségeket.

Hogyan választom ki a megfelelő kristályt?

Ez az energia, égi fény, amit én fényes szálként is érzékelek, irányítható. Ahogy már említettem is, vannak olyan vivőközegek, mint például a víz vagy a hangfrekvencia, amelyeken keresztül célra tartva el lehet érni, hogy ezek a fényes szálak ott hassanak és dolgozzanak rajtad, ahol arra a legnagyobb szükséged van. Az Anamé kristályok is pont ilyen tökéletes vivőközeget jelentenek ennek az energiának. Az én látásmódommal nem kristályoknak tűnnek, hanem fénycsatornáknak. Olyan átjáróknak, amelyeken keresztül az égi fény, ez az energia pont ott tud rajtad dolgozni, ahol szükséges – így támogatják a csakrák tisztítását (és nem a csakrák megnyitását) az energiablokkok átfényesítésén keresztül.

Ez a látásmód segít rátalálni azokra kristályokra – ezeknek az égi energiáknak a vivőközegeire -, amelyekkel az Anamé Programban dolgozunk. Mindig személyesen választom ki őket (mostanában online videóhíváson keresztül), és sosem tárgyként, hanem munkatársaimként tekintek rájuk. Valóban különleges együttműködés van köztem és köztük, aminek során már több egészen különös és megdöbbentő dolog történt.

Amikor az élő Anamé kristályok megcáfolják a fizikát

– Anamé, képzeld, a szívcsakra kristályom belsejében sötét erezet alakult ki. Eredetileg ez nem volt benne, hiszen akkor meg sem veszem. Ahogy dolgozott rajtam, elkezdett átalakulni. 

Meghökkenve néztem Paál Krisztára, aki már jó ideje lelkes gyakorlónk, és egyáltalán nem nagyotmondó fajta. Ha gyakorolsz velünk, akkor valószínűleg te is ismered őt. 

– Ne érts félre, természetesen nem kételkedem az ítélőképességedben, de azért… Meg tudod mutatni? Bár már hallottam ezt más gyakorlótól is, de ismered azt a mondást, hogy hiszem, ha látom. Mivel elméletben a kristály nem élő szerves anyag, ezért nem is növeszt semmit belül. Egy kicsit szkeptikus vagyok. – válaszoltam.

– Én meg kémikus vagyok, természettudós. Itt van a kristály, nézd!

Egy másik hasonlóan hihetetlen változás az egyik oktatónknál is megtörtént. 

– Láttál már ilyet? – kérdezte tőlem Tóth Andrea oktatónk. És felém nyújtott egy karmikus tisztító karkötőt, aminek eredetileg az a jellegzetessége, hogy roppantott hegyikristályból van. Ami viszont a kezében volt, abban a roppantások már alig látszottak. Akárhogy is néztem, a kristály repedései valóban elkezdtek összeforrni. Újra összeállt, már alig látszott rajta egy-két repedés.

– Eddig csak a gyakorlóinktól hallottam ilyet, és most nézd meg, az én karmikus tisztító karkötőm is összeforrt. 

Az Anamé kristályok valódi kristályból vannak, kristályszakértőtől szerezzük be őket. Sokszor érdekes átalakuláson mennek keresztül, ahogyan Kriszta és Andi esetében is, pont azért, mert hatnak és dolgoznak értetek. Andi roppantott hegyikristály karkötője elveszítette a karakterét azáltal, hogy összeforrt, és ez annak a jele, hogy le kell cserélni, mert elfáradt, ahogy Krisztáé is. A karmikus tisztító karkötőnek a megtört, roppantott minősége adja a jellegzetességét, mint ahogy mi is mélyen magunkban hordjuk a karmikus terheket, és belül egy kicsit megtörünk általuk. Ez a hasonlóság segíti a karmikus tisztító karkötő munkáját, hogy igazán a mélyben, a karmikus nehézségek kitisztításán dolgozzon. Én magam is többször láttam, és Andin kívül más gyakorlóink is több alkalommal visszajelezték, hogy a roppantott kristályuk összeforrt.

"Ha eddig bárki kételkedett volna abban, hogy a kristályok valóban dolgoznak rajtunk, becsatolok ebben a témakörben 2 fotót. Az egyik szakrális csakra töltő karkötőm korábban teljesen tiszta gyöngyeiben ilyen fekete csíkok lettek, a szív töltő szépséges halvány rózsaszín színe pedig ilyenre változott. Hála a munkájukért!"

Évi

Amikor egy kristály elveszti a jellegzetességét, azzal elveszti a hatóerejét is. Más, nem roppatott Anamé kristályok esetében ez abban mutatkozik meg, hogy elvesztik a színüket, megfakulnak, vagy megrepednek. Ez biztos jele annak, hogy lejárt az idejük, ők már nem tudnak többet tenni érted. Fontos, hogy az Anamé kristályok nem ékszerek, hanem eszközök, társaid a fejlődés során. Így, ha már nem szívesen hordod a kristályt, nem jó érzés felvenni, akkor érdemes lecserélni. Ha nem vagy ebben biztos és úgy érzed, nem tudod ezt megítélni, kérj nyugodtan segítséget az Anamé Program jógaoktatóitól egy online konzultáció keretén belül, de a vásárlás során a budapesti jógastúdiónkban személyesen a recepción is kérhetsz tanácsot.

Egy másik érdekes történetet is szeretnék megosztani veletek, ami remekül példázza, hogy milyen erővel képesek hatni az Anamé energetizált kristályok. Dallos Beatrix már évek óta gyakorol velünk, imádom a kitartását és azt a rendületlen hitet, amivel éli az életét. Az egyik kurzuson megkérdezte tőlem, hogyan lehet a kristályokat kikapcsolni? 

– Miért kérdezed? – érdeklődtem.

– Azért, mert éjszaka szeretnék pihenni is, és nemcsak arra a rezgésre figyelni, amit a lábamban érzek. Két napja használom a gyökércsakra tisztító, energetizáló és a gyökércsakra magasabb oktávjának kristályait, és azóta elindult egyfajta áramlás vagy rezgés. Felülök éjszaka és ahelyett, hogy aludnék, nézem a lábamat, ami elég vicces dolog. Kívülről nem látszik rajta semmi, nem mozog, de belülről sokkal élőbbnek érződik, mint eddig.

A történethez hozzátartozik, hogy Trixi éppen a járásán szeretne javítani. Természetesen egészségügyi problémák esetében mi is javasoljuk és támogatjuk a megfelelő szakemberrel való a rendszeres konzultációt, amit Trixi igénybe is vett és vesz a mai napig a velünk való gyakorlással kiegészítve. 

Egy-két nap után Trixi is hozzászokott a megnövekedett energiaszinthez, és azóta nyugodtan alszik a kristályai társaságában. A lába és a gerince azonban megállíthatatlanul javul. De ez egy másik történet. 

Az én személyes véleményem, hogy az Isten gyógyít, az Anamé Program és én magam is csak eszközök vagyunk annak szolgálatában, hogy az emberek kapcsolódni tudjanak Istenhez, és rátaláljanak magukban arra, ami a gyógyuláshoz vezethet.

Hogyan használd az energetizált Anamé kristályokat, és mire figyelj?

Ha már van Anamé kristályod, gondolkozol rajta vagy egyszerűen csak érdekel a működésük, használatuk, akkor a következő rész neked szól! Igyekeztem összeszedni számotokra az Anamé kristályok használatához kapcsolódó minden információt.

Mikor javasoljuk az Anamé kristályokat?

Minden olyan esetben javasolni szoktuk őket, amikor például nem tudtok részt venni Anamé jógaórákon, vagy több fronton is szeretnétek megtámogatni a csakrák tisztítását és energetizálását. Az Anamé kristályok és a Karma Killer jógagyakorlatok hatása összeadódik, és többszörös erővel dolgozik egy adott területtel, energiablokkal. Ezért is szoktam javasolni, hogy minél inkább vegyétek körbe magatokat az energetizált Anamé eszközökkel, hiszen azok hatása összeadódik. Ráadásul teljesen kezdők és nem jógások is bátran használhatják őket. Tudjátok, hatékonyságmániás vagyok, és mindig az a szándék motivál, hogy teljes körű tájékoztatást adjak nektek, aminek fényében aztán el tudjátok dönteni, hogy mit szeretnétek vagy tudtok a körülményeknek megfelelően kihasználni.

A személyes kristályok esetében a “lyukas fánk” formát érzem a leghatékonyabbnak, ezért is helyezzük előtérbe az Anamé csakraenergetizáló és csakratisztító karkötőket az ajánlások során. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a marokkövek kevésbé hatnának.

Gyakorlói visszajelzés: “Sziasztok! Én kb 3 hete vettem meg a sungit piramis csomagot. Úgy érzem, nagyon felerősítette az energiákat. Gyakorlás közben és utána is erősebben érzékelem az energiákat! Éjszaka is nagyon erősen dolgozik rajtam az energia. Nem tudom, hogyan hat, de bizton állíthatom, hogy csodálatos. Én imàdom és nagyon boldog vagyok, hogy megvehettem! Már amikor hoztam haza, kb fél óra volt az út, màr akkor erősen ki kellett lélegeznem a szívemből. Pedig még ki sem volt bontva a piramis és nem volt rajta a 2 karkötő sem. Ez valami csoda! Belül minden nappal egyre jobban érzem, hogy gazdag vagyok ! egyre gazdagabb és boldogabb, áldottabb vagyok és minden pillanatban hálás vagyok érte Mindenkinek!”

Ildikó

Milyen felelősségi körökkel is rendelkeznek a kristálybarátaim?

Az Anamé kristályok valódi, magas minőségű kristályok. A különböző fajtájú kristályoknak különböző személyisége van, amolyan szakértők. Mindegyiküknek kicsit más a kisugárzása, a rezgése, a színe, a tapintása. A kristályokkal foglalkozó szakirodalomban ezért van az, hogy minden kristálynak más és más jótékony hatást tulajdonítanak. Olyan, mintha az adott kristály egy bizonyos témában szakértő lenne, abban tudna a leginkább a segítségedre lenni. Ezt akár ösztönösen is érzékelheted, hiszen a rózsakvarc halványrózsaszín színe és gyengéd kisugárzása például megmutatja, hogy a szívhez tartozik, a szívcsakra területére hat. Ezért van, hogy az Anamé Programban sokféle energetizál kristállyal dolgozunk, mert mindegyik kristályfajta más és más csakra, azaz életterület szakértője.

Tisztító kommandó

A tisztító kommandó a csakratisztításért felelős. Az előző blogbejegyzésemben írtam a tisztánlátásról. A tisztánlátás segítségével érzékelem, hogy a sötétebb kristályok együttérzően, mélyen tudnak kapcsolódni egy adott életterület és csakra fájdalmaival, sebeivel, hogy azok kitisztuljanak. Ezért tisztító kristályoknak hívom őket.

Energiával feltöltő osztag

A világosabb kristályok optimistábbak, energikusabbak, és képesek arra, hogy feltöltsék energiával azoknak a fájdalmaknak a helyét, amiket a tisztító kristályok magukhoz vonzottak, magukba fogadtak. Ezeket a kristályokat energetizáló kristályoknak hívom. (Régen energiával töltő kristályoknak nevezetem őket.)

Párban, hármasban vagy csoportban járnak

Párban. A tisztító és energiával töltő kristályok leghatékonyabban párban fejtik ki hatásukat. Hadd mondjak egy példát erre. Ha csak a csakratisztító Anamé kristályt használod, az olyan, mintha folyamatosan böjtölnél és tisztító kúrát végeznél anélkül, hogy vitaminokkal és friss tápanyaggal töltenéd fel a testedet. Ha pedig csak az energiával töltő kristályt használod a tisztító párja nélkül, akkor az olyan, mintha a koszos ruhádat fújnád be dezodorral. Lássuk be, hogy egyik megoldás sem ideális.

Pontosan ezért van, hogy egyidejűleg tisztítjuk és töltjük fel energiával a csakrákat. A bal kezeden a csakratisztító karkötőket, a jobb kezeden pedig az energiával töltő karkötőket hordd.

Hármasban. A szívcsakra területéhez azonban a tisztító és energetizáló kristályon kívül tartozik egy aktiváló is, mert sokszor érhet minket fájdalom, amire válaszul megkeményítjük, bezárjuk a szívünket. Ezen a bezártságon dolgozik a szívcsakra aktiváló kristály, hogy újra nyitott szívvel és boldogan lépjünk ki az életbe.

Csoportban. A legtökéletesebb hatékonyságot az adja, ha az egy csakrához tartozó kristályokat kiegészíted annak a csakrának a magasabb oktávú kristályával is, azonban van olyan Anamé kristályunk is, amelynek nincs úgynevezett párja. Ilyen például a teremtő erő karkötő. Ők szeretnek hozzácsapódni más kristályokhoz, ha tehetik, így erősítve egymás hatását.

Magasabb oktáv: az elit osztag

Minden csakrának van egy magasabb működése vagy magasabb oktávja is. Ez azt jelenti, hogy annak a csakrának az energiáját egy magasabb szinten is megélheted. De mit is jelent valójában a magasabb oktáv? Legjobban egy példával tudom megmutatni. A szívcsakra szintjén mi emberek szeretnénk, ha szeretnének minket, és ha mi is szeretetben kapcsolódhatnánk másokkal. A szív szintjén ennek a leckéjét tanuljuk. Ebben a tanulásban óriási segítség a szívcsakrához tartozó kristálytrió, mert megmutatják, hogy milyen ennek a csakrának az optimális működése, és erre az optimális működésre hangolnak minket, a szívünket, a gondolatainkat és a tetteinket. Mintha azt suttognák a fülünkbe, hogy szeress, és fogadd el a szeretetet. Energetikai szempontból azonban minden csakrának van egy  magasabb működése vagy magasabb oktávja is, ez a magasabb oktávú kristály pedig azt üzeni neked minden pillanatban, hogy te magad vagy a szeretet. Nem szenvedhetsz hiányt benne, hiszen te magad vagy az.  Magadon keresztül ezt sugárzod ki az egész világra, és soha nem vagy elvágva a szeretet bőséges áradásától, bármilyenek is a körülményeid.

Egy csakra kristályai és az ahhoz a csakrához tartozó magasabb oktávú kristály szinergiában dolgoznak együtt. Ez azt jelenti, hogy segítik és jótékonyan felerősítik egymás hatását. 

A kristálytest

A kristálytest az, amikor az összes Anamé kristálykészlet a birtokodban van, azaz megvan minden csakrához az energetizáló és csakratisztító pár, a csakrához tartozó magasabb oktávú kristályok és a kiegészítő támogató kristályok is.

Ilyenkor ezek nemcsak egy adott csakrával dolgoznak, hanem az összes csakráddal és egymással is összehangolódnak. Így jön létre egy élő, áramló, pozitív energiából álló erőtér, amely minden pillanatban körülvesz téged. Ismered azt a kifejezést, hogy valaki burokban született? Ez azt jelenti, hogy szerencsés, és jól alakulnak a dolgai. Ilyenkor te is egy magas rezgésű energiaburokban élhetsz, ami nemcsak megóv, hanem folyamatosan áldással és energiával tölt fel.

Gyakorlói visszajelzés: “Emlékszem, hogy még mielőtt megjelentek a kristályok egy nagyon erős vágy ébredt bennem, hogy ezt az energiát valahogy magamon hordjam, hogy mindíg támogasson és emlékeztessen engem a fejdődésre. Ezt senkinek nem mondtam, a szívem mélyén éreztem. Amikor lehetőségem nyílt kristályokat is használni, hihetetlenül megerősödtem. Olyan lépéseket tudtam megtenni, amit korábban lehetetlennek gondoltam. Nálam a köldök csakra volt a "leggyengébb láncszem", és azóta önálló, stabil ember lettem. A legnagyobb lökést a későbbiekben a "Karmikus tisztító" és a "Szabadság" karkötők adták, amelyek még a gyermekeim útjából is sziklákat görgettek el.”

Zeitler Orsolya

Az Anamé kristályok szokásai

Nem fürdenek

Az általános javaslatokkal ellentétben az Anamé kristályokat nem kell energetikailag megtisztítani például vízzel, azért, mert ez az élő energia, amivel az Anamé Programban dolgozunk, folyamatosan áramlik rajtuk keresztül és tisztán tartja őket. Természetesen higiéniai szempontokat figyelembe véve nyugodtan tisztítsd meg őket néha, ha szükségét érzed.

Szeretnek veled aludni

Ahhoz, hogy a kristályaid hassanak, nem szükséges, hogy a közvetlen közeledben legyenek, mégis sokan vannak, akik szeretik közel érezni őket magukhoz, ezért folyamatosan magukon hordják őket vagy velük alszanak. Ha szeretnél ebben az energiában aludni, akkor a kristályokat vagy a kristálykarkötőket helyezed el az ágyban úgy, hogy a bal oldaladon legyenek a csakratisztító kristályok, a jobb oldalon pedig a csakratöltők. Amelyiknek nincs párja, az lehet a fejednél vagy a lábadnál. Én sokat forgolódom alvás közben, ezért nekem az vált be a legjobban, hogy a kristályaimat ebben az elrendezésben az ágyam alá teszem éjszakára.

Imádnak veled gyakorolni

Ahogy éjszaka, úgy napközben is elhelyezheted az Anamé kristályokat magad körül, egyfajta kört alkotva. Ezt az elrendezést én kristályerőkörnek hívom. Ha ebben az erőkörben gyakorlod a Karma Killer jóga gyakorlatait vagy akár az ingyenes Anamé kör gyakorlatokat és meditációkat, az egészen különleges élmény. Olyan, mintha egy élő, áramló erőtérben gyakorolnál. A gyakorlás így friss energiát kap, és még nagyobb szeretettel tudsz kapcsolódni saját magaddal.

Sosem kapcsolódnak ki

A leggyakoribb kérdés, amit kapok, az az, hogy hogyan lehet a kristályokat kikapcsolni. Ezt azért kérdezitek, mert sokszor az új kristályok hatására olyan erősen beindul az energiaáramlás a testetekben, hogy folyamatosan érzitek a bizsergést annak a csakrának a területén, amire az adott kristálypár hat. Rövid idő után ez a terület tisztul és energiával töltődik fel, vagyis összehangolódik a kristály energiájával, és akkor már nem lesz szokatlan a testérzet. A kristályokon egyébként nincsen kikapcsoló gomb. 🙂 Ha azonban eleinte szokatlannak érzed őket, akkor tedd be a kristályaidat egy fekete zacskóba, és vidd ki a szobából, ahol éppen tartózkodsz. Kaptunk olyan visszajelzéseket is, amelyekben a gyakorlóink beszámolnak arról, hogy ők nem feltétlenül testérzetben érzik a kristályok hatását, hanem az életkörülményeik változásában, főleg akkor, ha volt az életükben olyan megrekedt élethelyzet (például párkapcsolat, munkaviszony), amiben pozitív változást szerettek volna elérni.

A végsőkig hűségesek hozzád

Ne használd más energetizált Anamé kristályait, és a sajátodat se add kölcsön másnak! Csak a saját kristályodat használd, mert úgy dolgozik rajtad, hogy ráhangolódik a személyes energiamintázatodra, hogy tisztítsa és energiával töltse fel. Ezért, ha megosztod mással, az olyan, mintha a saját energiamintázatodat (amiben életünk nehézségeit is hordjuk) osztanád meg, pedig hidd el, mindenkinek elég a sajátja! Természetesen az más, ha valakinek ajándékba veszed, eleve azzal a szándékkal, hogy őt tekintse gazdájának, és rá hangolódjon és segítse őt.

Szolgálják az otthonodat is

Az Anamé kristályokat tértisztításra is használhatod, ha azzal a szándékkal szerzed be őket, hogy a lakásod energiáját tisztítsák és emeljék. Ilyenkor azonban nem személyes kristályként hatnak, nem rajtad dolgoznak, hanem azon, hogy a lakásod légköre szeretetteljesebb, otthonosabb, békésebb, fényesebb legyen, és ezzel kitisztítják az addig felgyűlt negatív energiákat. Itt teljesen hétköznapi dolgokra gondolok. Például energetikai lenyomatot hagy a térben, ha sokat vitatkoztok otthon, vagy valami nehézséggel küzd a család, ami szomorúságot okoz, stb. Ha ezeket nem tisztítja ki az ember valamilyen módon, akkor ezekben a negatív energiákban pácolódik minden otthon töltött percben. Az Anamé Program tértisztító kristályai ilyenkor nem közvetlenül személyesen rád hatnak, ezért ne személyes kristályként használd őket, hanem helyezd el őket az otthonodban egy méltó helyen.

“Beszélnek” hozzád

Ilyenkor a csakrához tartozó kristályok (tisztító, töltő, aktiváló és magasabb oktáv), mintha összefognának érted. Olyan, mintha beszélnének hozzád, hogy megmutassák, hogy mi a helyzet valójában, hogy megnyugtassanak, és kizökkentsenek a régi mintáiból. Persze nem szavakkal, hanem rezgéssel energiával. Ha szavakra tudnám fordítani azt az energiát, amit kiárasztanak magukon keresztül, hogy egy csakrát jó állapotba hozzanak, akkor ezt valahogy így tudnám megtenni:

Ha például a köldökcsakrád alulműködik, vagyis nem szívesen veszel részt konfliktusos helyzetekben, nehéz számodra az önérvényesítés és sokszor áldozattá válsz, mert mások akarata erősebben érvényesül egy helyzetben, akkor a köldökcsakra kristályok kisugárzását így lehetne szavakra fordítani:

Ne félj, minden rendben van, biztonságban vagy. Aki most felemelte hangját, nem ellened van, hanem ő maga is fél, ezért mutatja fenyegetőnek magát. Biztonságban vagy! Találj rá a saját erődre! Ne félj a másiktól és ne is haragudj rá! Fordulj felé szeretettel, ugyanakkor stabilan és megingathatatlanul. Az isteni szeretet és erő itt van veled. Itt van ebben a helyzetben, és a megoldás irányába mozdítja a dolgokat. A félelem és a fenyegetés nem valós. Csak a szeretet létezik.

Szeretettel beszélnek egymással is

Van úgy, hogy nagyon nehéz egy párkapcsolat vagy egy családi kötelék. Lehet, hogy ha találkozol a másikkal és közel vagy hozzá, minden izmod megfeszül, nehéznek érzed a kapcsolódást. Vagy pont ellenkezőleg, az is lehet, hogy valakihez nagyon szeretnél közelebb kerülni, például a gyermekedhez, akit nagyon szeretsz, mégis elzárkózik tőled, nem értitek egymást. Sokszor az emberi kommunikáció nehéz vagy nem tökéletes. Ilyenkor hagyd, hogy a kristályok „beszéljenek”, így a helyzet szinte észrevétlenül fordulhat át a szeretetbe.

A gyakorlóink visszajelzései alapján pont ez történik akkor, amikor beszereznek egy szívcsakra kristálynégyest, vagy a többi csakrából a kristálytriót maguknak és annak a személynek vagy személyeknek, akikkel a problémátok megoldásán dolgoztok. Ilyenkor a kristályok nemcsak a gazdájukra hangolódnak rá, hanem egymással is összehangolódnak, és folyamatosan a probléma megoldásán dolgoznak, a szeretet és a kapcsolódás felé hangolják a gazdáikat. Ez a folyamat nem a tudat szintjén hat, hanem energetikailag, a csakrák szintjén. Gondolj bele! Egy jobb állapotú szívcsakra sokkal nyitottabb a szeretetre és a kapcsolódásra.

Az Anamé kristályok élettartama

Ahogyan már a bejegyzés elején említettem Kriszta történetéhez kapcsolódóan, amikor az Anamé kristályok elvégezték a munkájukat, csökken a hatóerejük. Addig természetesen lelkesen, odaadóan, és magukat nem kímélve dolgoznak azokon a szürke, fénytelen területeken, amiket energiablokknak nevezünk. Amikor beszerzitek őket azzal a szándékkal, hogy dolgozzanak rajtatok, akkor személyesen rátok hangolódnak, és fúrópajzsként elkezdik áttörni az energiablokkok rétegeit. Ez kemény munka, ezért van úgy, hogy közben megsérülnek, és annak ellenére, hogy valódi kristályok, elveszítik a színüket, vagy akár külső behatás nélkül megroppannak. Ez biztos jele annak, hogy nyugdíjazni kell őket, mert innentől kezdve már annyira elfáradtak, hogy a hatékonyságuk megszűnt, és nem képesek tovább dolgozni érted.

"Bal oldalt a régieket látjátok, amik újonnan illetve még a szakrális fókusz megkezdése előtt is ugyanúgy néztek ki, mint a jobb oldalon látható társaik. Döbbenetes... "

Évi

Az életük árán is megvédenek

A kristályok sokszor sérülnek, mert az az energiamunka, amit a veletek végeznek, óriási. A tisztító kristályok magukba fogadják a régi fájdalmat, hogy a személyes térből, az életünk nehézségeiből kitisztuljanak az ismétlődő nehéz minták. Van úgy, hogy ilyenkor minden külső behatás nélkül letörik belőlük egy darab, vagy akár kettéhasadnak. Az alábbi képen egy ilyen önfeláldozó gyökércsakra kristályt láthatsz. Az ő segítségét egy gyökércsakra kurzuson vettem igénybe. A kurzus elején a terem közepére tettük elkülönítve, így senki nem érintette meg és nem lépett rá, senki sem mozdította meg. A kurzus során magába fogadta a gyakorlók gyökércsakrához kötődő nehézségeit, hűségesen dolgozott értük.  A kurzus végére betöltötte feladatát és kettéhasadt.

Hősi temetés

Fontos, hogy ne őrizgesd a régi, megfakult, sérült, átalakult, és valamilyen módon megváltozott kristályaidat! Ilyenkor már nem tudnak tovább dolgozni rajtad, ugyanakkor még magukban hordják a régi fájdalmaidat, a múltadat. Hidd el nekem, hogy erre már nincs szükséged, hiszen ez az energetikai átalakulás arról szól, hogy a jelenben élj és az igazi önmagaddá válj, fájdalmak és korlátok nélkül. Azt javaslom, hogy a megfáradt, megtört, kifakult kristályaidat dobd bele egy tóba vagy folyóba.

Gyakorlói visszajelzés: “Minden kristályom meg volt. Azért mondom, hogy meg volt, mert már mindegyik elfáradt. Én a kristályokkal együttéreztem. Beszélgettem velük. Nem tárgyaknak tekintettem, hanem élő harmonikus együttműködő kapcsolatunk volt. Nem akarok fontossági sorrendet kialakítani, hiszen egyesével mind tette a dolgát, mind fontos volt. Egyet azért mégis megemlítenék. A teremtés karkötő, akitől bár soha nem kértem semmit, mégis végtelen nyugalommal töltött el még a tudata is, hogy velem van. Most, hogy már kifáradtak, értettem meg az életüket igazán. Azóta is gondolok rájuk, hálát adok nekik a sok segítségért, amit kaptam tőlük. Együttes hatásukként el tudom mondani, hogy segítettek a tisztulásokban, segítettek a Teremtővel, Jézussal való kapcsolatom elmélyülésében. Csodálatos munkát végeztek. Hála, hála, hála!”

Zsuzsi

Lehetséges helyettesíteni az energetizált Anamé kristályokat?

Természetesen minden kristálynak van jótékony hatása, de az Anamé kristályok jóval többek ennél, mert az égi fény közvetítésére szolgálnak. Azt javaslom, hogy ha ezt a hatást szeretnéd elérni, akkor ne más kristályokkal helyettesítsd őket, hanem tudatossággal. Az Anamé kristályok nem mágikus amulettek. Csak vivőközegei annak az energiának, az isteni szeretetnek és egységnek, ami belép egy adott életterületedre, és elkezdi az isteni szeretetre hangolni azt. Ilyenkor természetes, hogy kitisztul belőled a félelem és minden olyan nehézség, ami az adott életterülethez kapcsolódik. Ezért ne egyszerű, energetizálatlan kristállyal vagy valamilyen amulettel pótold őket, hanem tudatossággal. Ha úgy tudsz bánni magaddal egy nehéz helyzetben, mint ahogyan a kristályaid bánnak veled és beszélnek hozzád, akkor nincs szükséged kristályra, mert a tudatod szilárd, a világképed pedig szeretetalapú. Ebben az állapotban semmilyen energiablokknak nincs rajtad fogása, és nincs szükséged az energetizált Anamé kristályokra sem.

A legjobb recept az Anamé kristályok kiváltására az, hogy minden élethelyzetben vedd észre a negatív érzelmeidet és gondolataidat, és ne add át magad nekik. Ehelyett kapcsolódj magaddal és másokkal szeretetben. Így tudod helyettesíteni őket. Azonban ha vannak még az életben olyan helyzetek, amikor kibillensz ebből az állapotból és a saját belső középpontodból, akkor az Anamé kristályok képesek támaszt nyújtani, hogy rátalálj a belső békédre.

Köszönöm szépen, hogy velem tartottál! Kívánom neked, hogy az életed minden nehéz helyzetében olyan nagy szeretettel tudj kapcsolódni magaddal, mint ahogyan az energetizált Anamé kristályok veled!

Legközelebb arról fogok neked mesélni, hogy hogyan segíthet az otthonod rendezése a boldogságod elérésében. Tarts velem akkor is! 

Ha pedig tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek, oszd meg a Facebook-ikonra kattintva!

 

Szeretettel ölellek,

Balázs Valéria Anamé

Iratkozz fel hírlevelünkre!