ANAMÉ CHANNELING

A jövő itt van, légy rá készen! 

Sorsfordító idők jönnek. Készülj fel!

A világ óriási változás előtt áll. A te kezedben van a döntés, hogy félelemmel vagy felkészülten várod. Az Anamé channelling azért jött létre, hogy felkészülhess, stabillá és kibillenthetetlenné válj.  Állj készen!

Az Anamé Channeling hamarosan indul, legyél az elsők között, aki értesül róla! 

"Sokkal nagyobb erők dolgoznak a világban, mint amire az emberek képesek lennének rálátni. "
Anamé
Energetikai tudatosság podcast

Tudj meg többet arról, hogyan közvetíti Anamé az égiek üzeneteit!

Anamé és a channeling 1. rész

Honnan lehet tudni, hogy hiteles-e a forrás, amiből az üzenet érkezik? Hogyan érzékeli Anamé a sokat emlegetett égieket? Honnan lehet egyáltalán megállapítani, hogy egy médium megfelelően és hitelesen adja-e át azt, amit érzékel? Többek között ezekre a kérdésekre válaszol Anamé ebben a podcast-adásban.

Anamé és a channeling 2. rész

Ebben az adásban Anamé megosztja személyes történetét, Gábor kérdéseire válaszolva. Egyben elárulja azt is, hogy miért csak most beszél erről a témáról, és hogy miért tesszük ingyenesen is elérhetővé ezeket az üzeneteket.

Érezd meg az Égiek szeretetteljes támogatását és kapcsolódj velük az Anamé channeling tartalmakon keresztül!

Az Anamé channeling neked szól, ha:

Balázs Valéria Anamé

Csakraszakértő, Pszichológus, Diplomás Jógaoktató

Deformált gerinccel és csípőficammal születtem, és már gyerekként autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Mindehhez ciszták, miómák és magas vérnyomás társult, ráadásul vérzéses vastagbélgyulladásban és asztmában is  szenvedtem. A bántalmazó család, amiben felnőttem, a fizikai betegségek mellett lelki terheket is jelentett. 18 éves koromban menekültem el otthonról, de nem volt hová mennem, ezért egy időre hajléktalan lettem. Az egészségügyi állapotom eközben folyamatosan romlott, így két évvel később kerekesszékbe kényszerültem, szinte teljesen vakon, és egy gép tartott életben.

Ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből kezdtem el fokozatosan újjáépíteni magamat az általam kifejlesztett gyakorlatok segítségével, eleinte csak a saját gyógyulásomat keresve.

Emellett elvégeztem az ELTE pszichológia szakát, valamint a Buddhista Főiskola jóga szakát, ami a legmagasabb szintű jógaoktató-képzés Magyarországon. Több jógarendszert is elsajátítottam és tanulmányoztam oktatói szinten. Az Anamé Program kidolgozásához ezek adták a szakmai alapot, de az esszenciáját a saját felismeréseim, a gyógyulásom és átalakulásom tapasztalatai hordozzák. Ebből az ötvözetből egy komplex rendszer tudott megszületni, ami mára bárki számára elérhető. Fontos volt számomra az, hogy egyszerű, emészthető legyen és a mai korhoz illeszkedően, a gyakorlatban használható módszert adjon az emberek kezébe. 

Az Anamé channeling ingyenes üzenetek ennek a módszernek egy kiemelkedő része, ezért szeretném, ha minél több emberhez eljutnának.

Pár lépés és már hallgathatod is az Anamé channeling üzeneteket

Töltsd ki

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Kattint a hozzáférésért

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Kész is vagy, e-mailben küldtük az eddigi összes égi üzenethez a hozzáférést

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Hamarosan indul az Anamé channeling, értesülj elsőként az indulásról!

Nincs más dolgod, mint megadni a nevedet, az e-mail címedet és mi elsőként értesítünk minden ingyenes lehetőségről,  újdonságról, programról, ami az Anamé channelinghez kapcsolódik. Így az indulásról is elsőként értesülhetsz majd! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!