ANAMÉ TÖRTÉNETE

BALÁZS VALÉRIA ANAMÉ - ANAMÉ PROGRAM ALAPÍTÓJA

BALÁZS VALÉRIA ANAMÉ

Az én példám megmutatja, hogy nincs lehetetlen: az az erő, ami az én átalakulásomat segítette, benned is ugyanúgy ott van. Találj rá te is a teremtő erődre velünk és alakíts ki egy boldog, kiteljesedett életet! 

Deformált gerinccel és csípőficammal születtem, és már gyerekként autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Mindehhez ciszták, miómák és magas vérnyomás társult, ráadásul vérzéses vastagbélgyulladásban és asztmában is  szenvedtem. A bántalmazó család, amiben felnőttem, a fizikai betegségek mellett lelki terheket is jelentett. 18 éves koromban menekültem el otthonról, de nem volt hová mennem, ezért egy időre hajléktalan lettem. Az egészségügyi állapotom eközben folyamatosan romlott, így két évvel később kerekesszékbe kényszerültem, szinte teljesen vakon, és egy gép tartott életben.

Ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből kezdtem el fokozatosan újjáépíteni magamat az általam kifejlesztett gyakorlatok segítségével, eleinte csak a saját gyógyulásomat keresve.

Emellett elvégeztem az ELTE pszichológia szakát, valamint a Buddhista Főiskola jóga szakát, ami a legmagasabb szintű jógaoktató-képzés Magyarországon. Több jógarendszert is elsajátítottam és tanulmányoztam oktatói szinten. Az Anamé Program kidolgozásához ezek adták a szakmai alapot, de az esszenciáját a saját felismeréseim, a gyógyulásom és átalakulásom tapasztalatai hordozzák. Ebből az ötvözetből egy komplex rendszer tudott megszületni, ami mára bárki számára elérhető. Fontos volt számomra az, hogy egyszerű, emészthető legyen és a mai korhoz illeszkedően, a gyakorlatban használható módszert adjon az emberek kezébe. 

VÍZIÓM ÉS KÜLDETÉSEM

Szenvedélyesen kiállok annak a fontossága mellett, hogy szeresd és ismerd el magad. A küldetésemnek érzem, hogy megmutassam, nem vagy hibás azért, amit nem tudtál eddig fejben, a gondolati úton megoldani az életedben. A jelenlegi ezoterikus gondolkozás a tudatosságot isteníti, azt emeli piedesztálra. A tudatosság tényleg fontos, de nem mindenható. Ha minden fejben dőlne el, akkor hidd el, hogy minden ember boldogan élne, hiszen rengeteget gondolkozunk azon, hogy hogyan alakítsuk jól az életünket. Az életünk és a sorsunk azonban nem fejben, hanem a csakráinkban, az enegiaközpontjainkban dől el. A teljes lényünkben, és nem csak a fejünkben. Szeretném neked megmutatni, hogy amit eddig fejben nem sikerült megoldanod, az az energiaközpontjaidat jó állapotba hozva sikerülhet. Egyszerű, bármilyen egészségügyi és fizikai állapotban könnyen végrehajtható gyakorlatokkal. 

Anaméval és Gáborral 

Energetikai tudatosság Podcast

Kihagyhatatlan beszélgetések várnak a következő témákban:  spiritualitás, karma, a csakrák energiája, meditáció, jóga, életmódváltás, tabu témák másképp.

Hallgass bele a podcast adásokba! 

energetikai tudatosság podcast anaméval és gáborral

Iratkozz fel hírlevelünkre!