ANAMÉ PROGRAM

Feszült és kimerült vagy? Energia azonnal:
Anamé jóga!

Ez a jóga más, mint amivel eddig találkoztál. Mindenki számára könnyen elvégezhető, egyszerű gyakorlatokból álló megoldásközpontú komplex program, aminek a középpontjában nem a hajlékonyság, hanem az életed nehézségeinek megoldása áll. 

Szabadulj fel a feszültségek nyomása alól

Egy meglepően új megközelítés, ha szeretnéd letenni a feszültséget és a kimerültséget. Nézd meg a bevezető videónkat!

Miért pont az én módszeremet válaszd?

Hidd el, mindent tudok a stresszről és a kimerültségről, mivel bántalmazó családba születtem, már eleve súlyos betegen. 

 

Deformált gerinccel és csípőficammal születtem, és már gyerekként autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Mindezek mellett cisztákkal, miómákkal és magas vérnyomással is küzdöttem. 18 éves koromban elmenekültem a bántalmazó családomtól, de mivel nem volt hová mennem, hajléktalan lettem. Az otthoni körülményeimhez képest még ez is előrelépésnek számított, de a fizikai és lelki problémákat nem oldotta meg. Az állapotom tovább romlott, és két évvel később már kerekesszékbe kényszerültem, szinte teljesen vakon úgy, hogy egy gép tartott életben.

 

Innen kezdtem el fokozatosan újjáépíteni magamat az általam kifejlesztett gyakorlatok segítségével.

 

A módszer azóta a világ több országába is eljutott. Én jelenleg a nemzetközi jelenlét érdekében külföldön élek, de Magyarország mindig a szívem közepe marad, így rendszeresen tartok kurzusokat Budapesten is. Az általam kidolgozott módszernek köszönhetően ma boldog, teljes életet élek egészségben és szeretetben, és arra tettem fel az életemet, hogy másoknak is segítsek. 

Az általam kifejlesztett módszer a kezdetek óta már több tízezer ember életébe hozott pozitív változást és fejlődést.

Programunk Neked szól, ha…

Feszültséget érzel az életedben, ami megnehezíti a mindennapi teendők ellátását és a pihenést.

A kimerültség érzését tapasztalod, ami kihat az egészségedre és a kapcsolataidra.

Vágyat érzel egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életre, de nem találod a kiutat a problémákból.

Ha változtatni szeretnél az életeden, de nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy hibás! Ne hibáztasd magad, ha nem tudtál eddig változtatni, ha nem volt elég erőd, motivációd a változáshoz és azért se, ha nem találtál még megoldást. Nem tehetsz róla! Ugyanakkor van valami, amiről szerintem még nem tudsz és ami nagy változást hozhat a te életedbe is. Hadd mutassak neked is egy hatékonyabb megközelítést, amit eddig még nem próbáltál!

Vedd meg a bevezető kurzust
és fedezd fel a harmóniát!

1490.- helyett

MOST CSAK 490.-

(Az akció korlátozott ideig tart)

A gombra kattintva a fizetési oldalra érkezel, ami a Stripe fizetőkapuját használja a 100%-ban biztonságos kártyás fizetéshez. Az adataid titkosított formában kerülnek továbbításra, a kártyád adatai nem jutnak el hozzám.

“Végre tényleg megváltozott az életem”

"A leghatékonyabb, legátfogóbb és leggyorsabb módszer a sok közül amit ismerek, ami pozitív irányba megváltoztatja a lelki állapotodat, személyiséged, egészséged, élethelyzeteidet, röviden az egész életed."
"Nagyon sok alternatív módszert tanultam már. Amit lehetőségem volt kipróbálni, azok közül ez a legjobb szerintem. Több mint két éve gyakorlok az Anamé csapattal, mindenkinek jó szívvel ajánlom."
"Rengeteget kaptam az Aname Programtól. Éberséget, hitet, fentebb rálátást az életemre. És emellett sokkal racionálisabb vagyok, és gyakorlatiasabb, mint korábban. Köszönöm Anaménak és az oktatóknak!"
"Tapasztalataim az Anamé Programról : ha fáradt vagy összeszed, energikussá válsz, ha rossz kedvű vagy kitisztítja a gondolataidat, megnyugtat és sokkal pozitívabban állsz a problémák megoldásához. Lelazít, olyan mintha egy átmozgató tornán lettél volna. Összességében fantasztikusan hat testre, lélekre csak ajánlani tudom!"

Mit ad neked ez a mini kurzus?

Egy fél kávé áráért, energiát azonnal újra és újra!

1490.- helyett

MOST CSAK 490.-

(Az akció korlátozott ideig tart)

A gombra kattintva a fizetési oldalra érkezel, ami a Stripe fizetőkapuját használja a 100%-ban biztonságos kártyás fizetéshez. Az adataid titkosított formában kerülnek továbbításra, a kártyád adatai nem jutnak el hozzám.

Kérdésed van? Írj nekünk! info@anameprogram.com

Az Anamé jóga nem helyettesíti a fizikai, mentális vagy bármilyen orvosi szaktanácsadást, kezelést. Kérjük, amennyiben egészségügyi problémával küzdesz mindenképpen fordulj szakemberhez. Az Anamé jóga szándéka, hogy a megadott információk alapján segítse a szellemi fejlődést és kiegyensúlyozza a csakrák egyensúlyát

Iratkozz fel hírlevelünkre!