INGYENES

ÜNNEPI KÖZÖS GYAKORLÁS

Nekünk ti vagytok a legnagyobb ajándék! Ezért szeretnénk egy kis időt veletek tölteni karácsonykor. Várunk téged is szeretettel egy közös gyakorlásra december 25-én 9:00-kor a Zoom alkalmazáson keresztül.  

Hogyan tudsz csatlakozni? 

1. Kattints a csatlakozom gombra, így átjutsz a Zoom felületére. 

2. A csatlakozáshoz nincs szükség regisztrációra. Itt kattints a Join meeting gombra. 

3. Add meg a Zoom meeting ID számát:  818 560 6495

4. Majd a csatlakozás előtti utolsó lépésként a nevedet és a jelszót: MRCHR

Várunk szeretettel! 

Csatlakozás egy Zoom értekezlethez fiók nélkül

Cikk metaadatai.

Ez a cikk frissült 2023-11-09 23:18:13
Az eredeti cikket angolul ide kattintva találod. 
 

Nincs szükség Zoom-fiókra, hogy résztvevőként csatlakozzon az értekezletekhez. Ha valaki meghívja Önt a megbeszélésére, akkor fiók létrehozása vagy bejelentkezés nélkül is csatlakozhat. A Zoom-fiók azonban lehetővé teszi saját értekezletek létrehozását és lebonyolítását , másokat meghívhat a megbeszélésekre, és frissítheti a személyes beállításokat , hogy a legtöbbet hozza ki a Zoom virtuális értekezletek élményéből.

Tudjon meg többet azokról a gyakori kérdésekről és problémákról, amelyekkel a felhasználók a Zoom első használatakor találkoznak.

Megjegyzés : Ha az értekezlet házigazdája hitelesítési profilok beállításával korlátozta, hogy ki csatlakozhat , akkor az értekezlet eléréséhez minden résztvevőnek be kell jelentkeznie egy Zoom-fiókba.

A Zoom-videohíváshoz vendégként való csatlakozás előfeltételei

 • Minden értekezlethez tartozik egy egyedi 9, 10 vagy 11 számjegyű szám, amelyet megbeszélésazonosítónak neveznek , és amelyre szükség lesz a Zoom megbeszéléshez való csatlakozáshoz.
 • A megbeszélés házigazdájának ki kell kapcsolnia a hitelesítési profilokat , vagy hitelesítési kivételeket kell beállítani, hogy a vendégek csatlakozhassanak
 • Az értekezlet házigazdájának ki kell kapcsolnia a webes kliensből csak hitelesített felhasználók csatlakozhatnak az értekezletekhez
 • Ha az asztali böngészőből szeretne csatlakozni a Zoom letöltése nélkül, a gazdagépen engedélyeznie kell a „Csatlakozás a böngészőből” hivatkozás megjelenítése lehetőséget
  . Megjegyzés : A csatlakozás böngészőből csak asztali webböngészőkön működik. Ha mobileszközről csatlakozik az értekezlethez, le kell töltenie a Zoom mobilalkalmazást, és csatlakoznia kell.

A Zoom használata fiók nélkül

Sokféleképpen lehet csatlakozni egy értekezlethez , de a legegyszerűbb módja annak, hogy vendégként csatlakozzon, ha rákattint a házigazdától kapott hivatkozásra, vagy beírja az értekezlet azonosítóját és jelszavát közvetlenül a Zoomba.

Megjegyzés : A házigazda beállításaitól függően az asztali böngészőből is csatlakozhat a megbeszéléshez a Zoom letöltése nélkül . Ha webböngészőből csatlakozik az értekezletekhez, hozzáférhet a Zoom értekezletek alapvető funkcióihoz.

Használja a megadott linket

 1. Kattintson a házigazdától kapott megbeszélésre meghívó hivatkozásra, például az e-mailben vagy a naptármeghívóban.
  A webböngészőben egy felugró ablak kéri, hogy nyissa meg vagy töltse le az alkalmazást.
 2. A felugró ablakban kattintson a Mégse gombra .
 3. Az oldal alján kattintson a Csatlakozás böngészőből hivatkozásra.
  Megjegyzés : Ha nem látja a csatlakozási hivatkozást a böngészőből, előfordulhat, hogy a gazdagépen nincs engedélyezve, és először a Zoom kliens megnyitásával vagy letöltésével kell csatlakoznia egy Zoom értekezlethez .
 4. A képernyő bal felső sarkában lévő felugró ablakban kattintson az Engedélyezés gombra , hogy engedélyezze a nagyítási engedélyt a mikrofonhoz és a kamerához.
 5. Az Ön neve mezőben írjon be egy megjelenített nevet.
 6. (Opcionális) Jelölje be az Emlékezzen a nevemre a jövőbeli találkozókhoz jelölőnégyzetet.
 7. Kattintson a Csatlakozás gombra .
  Vendégként csatlakozik a találkozóhoz.

Adja meg az értekezlet azonosítóját és jelszavát a Zoomban

 1. Böngészőjében nyissa meg a zoom.us/join oldalt .
 2. Adja meg a fogadó/szervező által megadott értekezletazonosítót.
 3. Kattintson a Csatlakozás gombra .
  Egy felugró ablak kéri, hogy nyissa meg vagy töltse le az alkalmazást.
 4. Tegye a következők egyikét:
  • Indítsa el az értekezletet a Zoom kliensen, ha már letöltötte az eszközére.
  • Kattintson a Mégse gombra az előugró ablakban, majd kattintson a Letöltés most gombra a Zoom letöltéséhez a csatlakozás előtt.
  • Kattintson a Mégse gombra a felugró ablakban, majd kattintson a Csatlakozás böngészőből hivatkozásra, ha nem szeretné letölteni a Zoom alkalmazást az értekezlethez való csatlakozás előtt.
   Megjegyzés : A csatlakozás előtt nem szükséges letöltenie a Zoom alkalmazást asztali eszközre, de korlátozott funkciókhoz férhet hozzá, ha a böngészőből csatlakozik. Ha Android- vagy iOS-eszközről szeretne csatlakozni egy értekezlethez , le kell töltenie a Zoom mobilalkalmazást.
 5. Ha a rendszer kéri, engedélyezze a Zoom számára a mikrofon és a kamera használatát.
 6. Adjon meg egy megjelenített nevet, majd kattintson a Csatlakozás gombra .
 7. (Opcionális) Jelölje be az Emlékezzen a nevemre a jövőbeli találkozókhoz jelölőnégyzetet.
 8. Ha a rendszer kéri, adja meg a megbeszélés kódját, majd kattintson ismét a Csatlakozás gombra .
  Vendégként csatlakozik a találkozóhoz.

Tudjon meg többet a Zoom virtuális értekezletekhez való csatlakozásának módjairól .

 Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!