ANAMÉ PROGRAM ESEMÉNYEK

Szeretnénk segíteni téged abban, hogy könnyebben meg tudd szervezni a velünk töltött időt! Ezért összeszedtük egy helyen az összes fontosabb eseményünket. Nézz körül és reméljük találkozunk veled! 

HAVI PROGRAMOK

Tematikus kurzusok, workshopok Anaméval,csoportos Anamé jógaórák, online gyakorlási lehetőségek, újdonságok és kedvezmények. Nézd meg mivel várunk a következő hónapokban! 

JÚNIUS

JÚLIUS

AUGUSZTUS

INGYENES

PROGRAMOK

Ezek az ingyenes lehetőségek remek kiegészítői a csakraspecifikus gyakorlásnak, kurzusoknak, ha szeretnéd jobban érteni a csakrák és az Anamé Program működését. De akkor is tökéletes választás, ha csak kikapcsolódnál és feltöltődnél kicsit. Fedezd fel a magasabb energiaszintű élet minden örömét velünk! 

ENERGETIKAI TUDATOSSÁG PODCAST

Tabutémák és életünk alapvető eseményei egy egészen más nézőpontból. Csodálkozz, inspirálódj és emelkedj a hétköznapi látásmód fölé Anaméval!

CSAKRÁK ÉS ENERGETIKAI TUDATOSSÁG

A videósorozat célja, hogy megismertesse a csakrák működését és hatását az életünkre, sorsunkra. Tudj meg többet a csakrákról Anamétól!

ANAMÉ CHANNELING

A világ óriási változás előtt áll. A te kezedben van a döntés, hogy félelemmel vagy felkészülten várod. Az Anamé channelling azért jött létre, hogy felkészülhess, stabillá és kibillenthetetlenné válj. Állj készen! Az Anamé Channeling hamarosan indul, legyél az elsők között, aki értesül róla!

ANAMÉ ÉLETMÓD KIHÍVÁSOK

Szeretnéd jobban érezni magadat a bőrödben? A szokásaink megváltoztatásán keresztül is tudunk tenni azért, hogy jobban érezzük magunkat a mindennapokban: energikusabbnak, stabilabbnak, nyugodtabbnak, céltudatosabbnak. Nézz körbe és próbáld ki az ingyenes Anamé Életmódkihívásokat!

CSAKRADIZÁJN: TERVEZD MEG AZ ÉLETED

Akár most kezded az ismeredést az Anamé Programmal, akár aktívan gyakorolsz velünk jól jöhet a szakértő segítség. Foglalj egy időpontot online vagy személyesen és haladj személyreszabottan a céljaid felé velünk!  

Potyondi Mária

Az órákon az a célom, hogy a gyakorlók biztonságban és szeretve érezzék magukat.  

Tóth Andrea

A helyemen vagyok és a célom, hogy másokat is a lehető legjobban segítsek ebben.

Nem fogad új gyakorlókat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!