ENERGIA WORKSHOP ANAMÉVAL

  2024. augusztus 25. 11:00

nap
óra
perc
másodperc

Energia workshop Anaméval

Az “Energia Workshop” egy interaktív kurzus Anaméval, amelynek során lehetőséged nyílik kapcsolatba lépni a szellemi világgal és megtapasztalni annak jelenlétét. Az Energia workshop célja, hogy megtanulj biztonságosan és magabiztosan kapcsolódni a szellemi dimenzióval, miközben olyan szempontokat tanulsz, amelyek segítségével mindennapi életedben is alkalmazhatod a szellemi energiát.

Ha téged is érdekelnek a következő témák, akkor az Energia workshop neked szól: 

Válj tudatosabbá és élj a szellemi erőddel!

A kurzus során fontos alapokra építkezünk, hogy megtapasztalhasd a magas energiaszintet, amely szeretettel, jószándékkal tölt el önmagad és az emberek iránt. Megtanulod felismerni, hogy hogyan találhatsz megnyugvásra és térhetsz vissza ehhez az állapothoz, ha elveszíted azt. Ezáltal képessé válsz arra, hogy aktív résztvevője legyél a szellemi világnak, amely egyben felnőtté tesz a szellemi fejlődésben is. Az embernek át kell vennie a felelősséget a saját tetteiért, érzelmeiért és gondolataiért, és tudnia kell élni a szellemi erejével. Mindannyiunk születési joga, hogy felébredjünk és kibontakoztassuk magasabb képességeinket, hiszen Isten képmására teremtettek minket.

Lépj egy magasabb szintre a belső fejlődésed útján és fedezd fel azt, ami még rejtve van előtted!

Ezen a hibrid eseményen részt vehetsz személyesen vagy online, élő közvetítésen keresztül is. Így te döntöd el, hogy a személyes együttlét élményét vagy inkább az online jelenlét praktikus és kényelmes szempontjait részesíted előnyben. Bármelyiket választod, a különleges élmény garantált!

Személyesen vagy online élőben szeretnél csatlakozni?

Személyesen az Anamé Stúdióban, Budapesten

  • Anaméval személyesen az Anamé Pestben 
  • Sajnos a helyek száma limitált, ezért érdemes minél előbb lefoglalni a helyedet

Élő online
közvetítéssel

  • Anamé online élő közvetítésben 
  • Bárhonnan kényelmesen becsatlakozhatsz, internet kapcsolat segítségével 

Balázs Valéria Anamé

Csakraszakértő, Channeler, Pszichológus, Diplomás Jógaoktató

Szenvedélyesen kiállok annak a fontossága mellett, hogy szeresd és ismerd el magad. A küldetésemnek érzem, hogy megmutassam, nem vagy hibás azért, amit nem tudtál eddig fejben, a gondolati úton megoldani az életedben. A jelenlegi ezoterikus gondolkozás a tudatosságot isteníti, azt emeli piedesztálra. A tudatosság tényleg fontos, de nem mindenható. Ha minden fejben dőlne el, akkor hidd el, hogy minden ember boldogan élne, hiszen rengeteget gondolkozunk azon, hogy hogyan alakítsuk jól az életünket. Az életünk és a sorsunk azonban nem fejben, hanem a csakráinkban, az enegiaközpontjainkban dől el. A teljes lényünkben, és nem csak a fejünkben. Szeretném neked megmutatni, hogy amit eddig fejben nem sikerült megoldanod, az az energiaközpontjaidat jó állapotba hozva sikerülhet. 

Biztonságos

100%-ig kipróbált

A csakrák tudományára alapozott

Iratkozz fel hírlevelünkre!