Channeling Anaméval: kérdezd az Égieket!

  2024. augusztus 22.  18:30-19:15

nap
óra
perc
másodperc

Channeling Anaméval:
kérdezd az Égieket!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Az Anamé channeling, segít, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és rátalálj a válaszokra a téged leginkább foglalkoztató kérdésekben. A létező legmagasabb energiaszintről, az égiekkel való közvetlen kapcsolódás által. Légy részese ennek az egyedülálló élménynek, jelentkezz most!

Az igazság pillanata mindig szent és felemelő, ugyanakkor az igazság soha nem ítélkező, bántó vagy sértő. Mindig olyan mélységben beszélgetünk ezeken az alkalmakon, amilyen mélységben a kérdező kész arra, hogy szembesüljön a helyzettel. 

Balázs Valéria Anamé

Channeler, Pszichológus, Diplomás Jógaoktató, Csakraszakértő

Mi lesz a Channeling Anaméval programja?

Mi az az Anamé channeling?

Érezted már azt, hogy léteznie kell válaszoknak a legnehezebbnek tűnő kérdésekre is az életedben? Hogy csak meg kellene találni valahogy egy olyan nézőpontot, ahonnan látod a megoldást és el is indulhatsz felé? Akkor az Anamé channeling a te eseményed, ahol a legfelsőbb nézőpontból láthatsz rá a téged foglalkoztató eseményekre. A nehéz emberi érzések fölötti kristálytiszta, égi szemszögből. Érezd meg egy különleges erőtérben, hogy léteznek olyan válaszok, amik megemelik a lelked, és egy békét adó megoldás felé vezetnek. Kerülj közelebb önmagadhoz és az égiekhez, mintha csak hazaérkeznél!

A Channeling Anaméval program neked szól, ha:

Balázs Valéria Anamé

Channeler, Pszichológus, Diplomás Jógaoktató, Csakraszakértő

Az életemet egészen gyerekkoromtól kezdve végigkísérte a körülöttünk lévő rezgések érzékelése. Ennek az érzékelésnek a segítségével találkoztam a mesteremmel is, aki megismertetett a szellemi világgal. Egy rendkívüli fejlődési út volt ez, amiben felkészítettek arra, hogy jól kezeljem az energiát, vagyis hogy magabiztosan, saját magam és mindannyiunk javára és szolgálatára használjam. Közvetítőként az élettel kapcsolódom: mindegy, hogy valaki fizikai testben él vagy már elhagyta a fizikai testét, esetleg szellemi lényként megnyilvánulva soha nem is élt abban. Tudom azt és aszerint is élek, hogy minél magasabb energetikai szinten van az, aki közvetít, az üzenet annál tisztábban és egyértelműbben hallatszik. Az üzenet ilyenkor szeretetteljes és szabadon engedő lesz, tehát valóban magasabb forrásból érkezik. Hiszek abban, hogy az égiektől érkező üzenetek nemcsak egy tisztább megértést adnak, hanem a megoldás felé vezetnek minden érintettet.

Channeling Anaméval: kérdezd az Égieket

Ezen a hibrid eseményen részt vehetsz személyesen vagy online, élő közvetítésen keresztül is. Így te döntöd el, hogy a személyes együttlét élményét vagy inkább az online jelenlét praktikus és kényelmes szempontjait részesíted előnyben. Bármelyiket választod, a különleges élmény garantált! Személyesen vagy online élőben szeretnél csatlakozni?

Személyesen az Anamé Stúdióban, Budapesten

  • Anaméval személyesen az Anamé Pestben 
  • Sajnos a helyek száma limitált, ezért érdemes minél előbb lefoglalni a helyedet

Élő online
közvetítéssel

  • Anamé online élő közvetítésben 
  • Bárhonnan kényelmesen becsatlakozhatsz, internet kapcsolat segítségével 

Gyakran Ismételt kérdések

Channeling Anaméval

45 perc hosszú a Channeling Anaméval

Ha nincs kérdésed, egyszerűen csak szeretnél ott lenni és átélni a Channeling Anaméval: kérdezd az Égiek hangulatát, akkor gyere! Mindenkit szeretettel várunk, hiszen mások kérdéseit és azokra adott válaszokat hallgatva megszülethetnek bennünk olyan felismerések, elindulhatnak olyan változások, amelyek akár sorsfordítóak is lehetnek. 

A channeling Anaméval: kérdezd az Égieket eseményen nem mi választjuk ki, hogy kinek a kérdése hangozzon el. A jelentkezők közül egy magasabb tudatosság és szeretetteljes intelligencia választ. A lehetőség mindenki számára adott, azonban, ha nem kerülsz kiválasztásra az nem jelenti azt, hogy a kérdésed kevésbé lenne fontos. Legyél nyitott, hiszen az Égiek minden résztvevő számára üzennek és nem csupán a kiválasztott kérdezők számára.

Sajnos magasabb részvételi létszám esetében nem jut idő mindenki kérdésére, ez azonban nem jelenti azt, hogy válasz nélkül maradsz. A Channeling Anaméval: kérdez az Égieket nem csupán egy átlagos kérdések és válaszok esemény, ennél sokkal több! 

A kérdések egy magasabb tudatosság és szeretetteljes intelligencia által kerülnek kiválasztásra a jelentkezők közül, amelyek úgy kerülnek megválaszolásra az Égiek által, hogy mindenki építkezhessen belőle. A válaszok energiát is közvetítenek, amely egy különleges erőteret hoz létre az esemény idejére. Ez az energia pedig szeretteljesen hozzásegít ahhoz, hogy az elhangzott válaszokban megtaláld azt, ami neked szól. A válasz nem mindig jelenik meg a tudatos szinten és azonnal, de minden esetben elér téged és csak idő kérdése, hogy kifejtse a hatását. Éld át, tapasztald meg ezt az akár sorsfordító kapcsolódást! 

A Channeling Anaméval: kérdezd az Égieket esemény fókuszában a channeling áll, így gyakorlás nem lesz. 

Opcionális javaslat, de nem feltétele a részvételnek: ha szeretnél ráhangolódni erre az alkalomra, végezz el minél közelebb a Channeling Anaméval eseményhez egy koronacsakrához kapcsolódó online tartalmat. 

Természetesen: az online élő közvetítés rendszerét épp azért vezettük be, hogy a channeling interaktív legyen. Tehát ugyanúgy van lehetőséged kérdezni Anamétól, mintha személyesen lennél jelen.

A személyes jelentkezésedet a jelentkezéstől számított 24 órán belül még tudod online-rá módosítani. Ha módosítani szeretnéd a jelentkezésedet, akkor kérjük, hogy küldj egy e-mailt az info@anameprogram.com címre  Ezt követően a módosításra már nincs lehetőség. Fontos, hogy a channeling program dátuma előtt 5 munkanappal már semmilyen módosítási kérelmet nem tudunk elfogadni. Tehát ha a program dátuma előtt 5 munkanapon belül jelentkezel, akkor a 24 órás módosítás lehetősége már nem él. 

Az online jelentkezésedet a jelentkezéstől számított 24 órán belül még tudod személyesre módosítani, amennyiben van még hely. Ha módosítani szeretnéd a jelentkezésedet, akkor kérjük, hogy küldj egy e-mailt az info@anameprogram.com címre. Ezt követően a módosításra már nincs lehetőség. Fontos, hogy a channeling program dátuma előtt 5 munkanappal már semmilyen módosítási kérelmet nem tudunk elfogadni. Tehát ha a channeling program dátuma előtt 5 munkanapon belül jelentkezel, akkor a 24 órás módosítás lehetősége már nem él. 

Sajnos nem, a közvetítést élőben tudod követni, mintha ott lennél személyesen. 

Az Anamé channeling egy komplex program, amely több részből áll. 

Az Anamé channeling üzenetek azok, amelyek ingyenesen elérhetőek és amelyek az Égi üzenetek helyét is átveszik. Az Anamé channeling üzenetek a világ és emberiség sorsával kapcsolatosak, hiszen a világ óriási változás előtt áll, ezért fontos, hogy ezek az üzenetek ingyenesen elérhetőek legyenek. Az üzenetek célja, hogy félelem helyett felkészült legyél, érezd, hogy támogatva vagy. 

Az Anamé Channeling üzeneteken kívül azonban elindulnak az Extra lehetőségek is, mint amilyen a Channeling Anaméval: kérdezd az Égieket, amelyek nem ingyenesek. Ezek az események azoknak szólnak, akik szeretnének még mélyebb betekintést nyerni a személyes életüket érintő kérdésekben és témákban. De tervezünk olyan Channeling Extra alkalmakat is, ahol a világ sorsával kapcsolatban teheted fel majd a kérdéseidet, akár az ingyenes channeling üzenetekkel kapcsolatban is. 

Számos izgalmas lehetőséggel és programmal készülünk az Anamé channelinghez kapcsolódóan, amelyek több lépcsőben kerülnek majd bevezetésre. Bízunk benne, hogy megtalálja mindenki a számára megfelelőt! 

Tudj meg többet az ingyenes és extra lehetőségekről is, látogass el az Anamé channelinget bemutató oldalunkra is: https://anameprogram.com/aname-channeling/

Iratkozz fel hírlevelünkre!