ANAMÉ CHANNELING

Harmadik Anamé channeling üzenet:
A gyújtópont

Az üzenetek néha szokatlanok lehetnek, mert nagyon mást mutatnak, mint amit emberi nézőpontból megszoktunk. A világ sorsának és a jövőnek az alakulásával kapcsolatban sokakban lehet bizonytalanság vagy félelem. A megszokott emberi nézőpont ebben az állapotban nem mindig tud megnyugtató válaszokat adni.

Az Anamé channeling világa valami teljesen mást kínál. A Channeling üzenetek az isteni szeretetből és együttérzésből érkeznek hozzánk és nem céljuk, hogy félelmet, kétséget vagy szeretetlenség érzést keltsenek. Az Égiek nem csupán információt adnak át,  de energiát is közvetítenek. Ez az energia pedig egy belső átalakulást hoz, hogy stabilan és felkészülten tudj szembenézni a világ változásaival. 

Az Anamé channeling világba belépve egy biztos pontra találhatsz. Egy olyan fogódzóra, ami nem a körülményeket vizsgálva, latolgatásokon, találgatásokon alapszik. Hanem bepillantást ad a közvetlenül a sorsunkat magasabb szinten formáló erőkbe, ami túl van az emberi nézőponton és félelmeken. Ott lehetsz a forrásnál, ahonnan minden egészen más színben tűnik fel. Az igazság sohasem félelemkeltő, sőt! A valódi békét és megnyugvást pont a tisztánlátás adja és a tudás, hogy megvannak az eszközeink, hogy a belső világunk békés, tiszta, friss és szeretettel teli legyen.

Ha szeretnéd, hogy ez a világ a te világod is legyen, akkor a legjobb helyen vagy!

Ha kérdésed van az Anamé channelinggel kapcsolatban írj bátran az info@anameprogram.com e-mail címre! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!