INGYENES WEBINÁRIUM ANAMÉVAL

  2024. január 23. 18:30-19:15

nap
óra
perc
másodperc

ÍGY SZABADULJ MEG A HASI ZSÍRPÁRNÁKTÓL - ingyenes webinár

Fogyás a csakrákkal

A jelentkezés lezárult! 

.

Mi lesz a webinár programja?

Szánj magadra 45 percet és tudj meg többet a csakrák átalakító energiájáról és az erőfeszítés-mentes fogyásról!

A saját történetem és a gyakorlóinké is azt mutatja, hogy a csakrákkal való munka a testet is formálja

Biztonságos

100%-ig kipróbált

A csakrák tudományára alapozott

Előtte
Utána
Korábban versenyszerűen sportoltam, majd később már csak hobbi szinten, de a sport sokáig ott volt az életemben. Amikor teljesen eltűnt a sport a mindennapjaimból, nagyon szépen elkezdetek gyarapodni a plusz kilók rajtam. Eleinte még megengedő voltam ezzel kapcsolatban, úgy gondoltam, hogy - na jó ennyi plusz még kényelmesen belefér! Majd amikor már a korábbi ingeim legfelső gombját sem tudtam begombolni és a mérleg a korábbi versenysúlyomhoz képest +20 kilót mutatott, akkor eldöntöttem, hogy változtatnom kell valamin. Egy szigorú diétába kezdtem, ami mellett ismét elkezdtem sportolni. Kettlebell edzésekre jártam heti 3 alkalommal. Minden erőfeszítésem ellenére 1 év alatt "csak" 8 kilogrammtól szabadultam meg. Ez természetesen nagy eredmény, de még mindig nem éreztem magam komfortosan a testemben. A 8 kilogramm mínusz után megállt a súlycsökkenés, ami önmagában nem lenne baj, de némi hasi felesleg is rajtam maradt. Úgy tűnt, hogy ez már így marad... Ebben az időszakban, ezzel a plusz 12 kilómmal indultam el az Anamé úton. 2014. szeptember 3-án voltam az első egyéni órámon, de nem csak Anaméval és Gáborral találkoztam itt először, hanem magával a módszerrel is. Nem a fogyás volt a cél, a kíváncsiság és a lelki-, szellemi fejlődés iránti vágy vitt el erre az órára. (Azóta is, a mai napig aktív gyakorlója vagyok a Programnak). Nagyon lelkesen, kitartóan és rendszeresen gyakoroltam, mondhatni jó diák voltam. A gyakorlásnak egy olyan nem várt pozitív hatása lett, hogy a következő szűk 1 évben - az erre irányuló szándék nélkül - megszabadultam az összes plusz kilótól és teljes mértékben visszanyertem a korábbi súlyomat. Most ugyan csak a testem változásáról írtam, de nem ez volt az egyetlen pozitív hozadéka a gyakorlásnak...
Tamás
Anamé Program gyakorló 2014 óta

Érd el azt az életet, amit megérdemelsz és olyan testet, amiben jól érzed magad!

Képzeld el, hogy milyen lenne úgy tükörbe nézni, hogy szépnek látod magad. Nem azért, mert valaki azt mondta, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és próbálod a magadévá tenni ezt a nézetet. Hanem azért, mert ez jön a szívedből. Hála és nagyrabecsülés a tested iránt. Képzeld el, hogy szeretettel érsz magadhoz, és jó érzéssel, önbizalommal jársz az utcán. Élvezed az ételek ízét, azt, ahogyan táplálják a testedet, hiszen a szeretetben nem elméletek alapján erőltetsz magadra ételeket, hanem ösztönösen olyanokat választasz, amik egészségesek és táplálóak. És a baráti, családi, ünnepi vacsoráknál se bűntudattal és szorongással ülsz le az asztalhoz, hanem örömmel és felszabadultan. Vajon milyen lenne így élni testedben?

A csakrák átalakító ereje

Ne gondold azt, hogy ez a számodra nem elérhető. Bármilyen idillinek is tűnik ez az állapot, ha a csakráid jó állapotban és egymáshoz képest is egyensúlyban vannak, akkor bizony rád is ez vár. El sem tudod kerülni a boldog, kiteljesedett létet, ami a testedre ugyanúgy kihat, mint a lelkiállapotodra.

Nem baj, ha fejben nem megy

Ha a fogyáshoz elegendő lenne a fegyelmezettség, az akaraterő és egy nézőpontváltás, akkor sokkal kevesebben küzdenének túlsúllyal vagy hasi zsírpárnákkal. De a probléma sokszor mélyebben fekszik, mint a fizikai test szintje: az energiarendszerünkben. Éppen ezért a megoldást is ott kell keresnünk és elbontani az akadályokat, amik a számunkra ideális test útjában állnak. És elárulom, hogy ez az átalakulás nem csak a testedre lesz jótékony hatással, hanem az egész életedre.

Egy új, csodálatos módszer a tartós fogyáshoz

Én is végigjártam ezt az utat, és tudom azt, hogy mennyire megéri. Igaz, az én történetemben a saját testemmel való negatív kapcsolat a számos betegségből adódott, hiszen a születésemtől kezdve torzult gerincem, csípőficamom és asztmám volt. Ehhez idővel még súlyosabb betegségek is társultak, mint a vérző vastagbélgyulladás, autoimmun betegség, sérvek, ciszták, miómák, magas vérnyomás és veseelégtelenség. Végül csaknem elvesztettem a látásomat és kerekesszékbe kerültem, és egy gép tartott életben. A gyógyulás időbe telt, természetesen, és kihatott arra is, ahogyan a testemhez viszonyultam: hosszú idő után a sok félelem és negatív érzés úgy tűnt el, mintha soha nem is lett volna. A testemet ma könnyűnek és energetikailag átjárhatónak érzem. Hálás vagyok azért, hogy erővel telt és egészséges, és hogy örömöt ad az élet áramlása. És mindenek felett azért, hogy lehetővé teszi, hogy másoknak is átadjam azt a módszert, ami nemcsak az én életemet mentette meg, de rengeteg ember életébe hozott azóta is pozitív változást. Remélem, hogy te is köztük leszel!

Kerülj harmóniába önmagaddal kívül-belül!

.

Iratkozz fel hírlevelünkre!