JÚNIUSI PROGRAMAJÁNLÓ

Újdonság! 2024. június 6. csütörtök

Kérdések és válaszok anaméval

Anamé channeling

Hamarosan jönnek a további részletek! 

Hallottad az ingyenesen elérhető üzeneteket és felmerültek benned kérdések a világ alakulásával kapcsolatban és hogyan érint ez téged? Tedd fel a kérdéseidet, találkozzunk személyesen vagy legyél ott az online élő közvetítésen keresztül! 

2024. június 15. szombat

nagykurzus anaméval és az okatókkal

Kiteljesedés bűntudattól szabadon

Tedd le a bűntudat terhét, mert megérdemled a boldog és kiteljesedett életet! 

Használd ki a kedvezményes elővételes időszakot, tudj meg többet! 

2024. június 23. vasárnap 

anamé vezetésével

Energia workshop

Szerezz hozzáférést a belső iránytűdhöz, ami elvezet ahhoz, hogy szabad szellemi lényként, félelmektől mentesen, boldogan élhess itt, az anyagi világban!

2024. júniustól 

gyakorlási terv

Hivatás megtalálása, és kiteljesedés a hivatásban

Rugalmas és könnyen követhető komplex gyakorlási terv. Remek kiegészítője az intenzív kurzusoknak, de önmagában is jó választás. Tegyél magadért és céljaidért! 

ENERGETIKAI TUDATOSSÁG PODCAST

Tarts velünk minden hónap első pénteken az Anamé Program Youtube csatornáján!

Anamé stúdió csoportos órarendje

Szereted te is a csoportos órák hangulatát? Mert mi nagyon! Felemelő és inspiráló is együtt gyakorolni, együtt lélegezni, együtt tenni a fejlődésért. 

A 90 perces csoportos órák úgy vannak felépítve, hogy minden csakrával dolgozzunk, kiemelve azokat a területeket, amikre a csoport energetikai állapota alapján a leginkább szükség van. Így a csoportos órák hatása egyszerre átfogó, mégis személyre szabott, nem is beszélve az együtt gyakorlás élményéről. 

Ha te is szereted a csoportos órák hangulatát, a gyakorlótársaid és az oktató személyes jelenlétét és támogatását, akkor gyere, tarts velünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!