OKTÓBERI PROGRAMOK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Októberben több lehetőség is adódik arra, hogy egy-egy témán belül mélyebben elmerülj a belső világodba, közelebb kerülj önmagadhoz és a megoldáshoz, amit keresel. Nézz körbe és tudj meg többet a részletekről!  

2023.10.14.  10:00

BELSŐ MOSOLY A NEHÉZ IDŐKBEN

Vágysz arra, hogy a borús, lehúzó gondolatok helyett egy jóleső, meleg érzés járjon át? Olyan, amiben örömre lelsz és optimistábban látod a világot. Akkor itt a helyed velünk ezen a kurzuson! Töltekezz fel velünk derűvel, pozitív érzésekkel, bizalommal, örömmel!


Mivel várunk ezen a 2×2 órás kurzuson, hogy megszülessen a belső mosoly?

2023.október 11. 18:30

PÁRKAPCSOLAT WORKSHOP ANAMÉVAL

Engedd el a negatív párkapcsolati mintákat és nyisd meg a szíved a szeretet áramlásának lesz a téma. Gyere el és érezd meg, hogy valóban létezik és számodra is elérhető az a kiegyensúlyozott és harmonikus, örömteli párkapcsolat, aminek a képe a szívedben él! 

2023.október 15. 11:00

ENERGIA WORKSHOP
ANAMÉVAL

Az Energia workshop célja, hogy megtanulj biztonságosan és magabiztosan kapcsolódni a szellemi dimenzióval, miközben olyan szempontokat tanulsz, amelyek segítségével mindennapi életedben is alkalmazhatod a szellemi energiát. Tudj meg többet a részletekről! 

2023.október 10-16. között

SZELLEMISÉG A GYAKORLATBAN

 

  • Van olyan téma az életedben, ami nagyon foglalkoztat, amiben megakadtál, vagy csak szeretnél egy magasabb nézőpontból rálátni?

  • Érdekel a szellemi tudás és annak gyakorlati alkalmazása? Szereted a felfedezést és érdekel, hogy hogyan segít téged a szellemi tudás a mindennapokban?

A kurzus során bepillantást nyerhetsz az élő tudás világába, ami nem száraz információ, hanem a fejlődést szolgáló eleven, áramló energia. Gyere, tarts velünk és tedd fel a kérdéseidet Anaménak! 

ENERGETIKAI TUDATOSSÁG PODCAST

Tarts velünk két hetente pénteken az Anamé Program Youtube csatornáján!

CSOPORTOS ÓRÁK AZ ANAMÉ PEST JÓGASTÚDIÓBAN

A csoportos órák hangulat mindig fantasztikus. 

Ebben a 60 vagy 90 percben tehetsz magadért és a céljaidért mind a 7 csakra energiájával dolgozva. Az órák különlegessége, hogy a csoport energiájára hangolt gyakorlatokkal is dolgozunk a személyreszabott élményért. Éld át te is, tarts velünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!