NOVEMBERI PROGRAMOK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Az év utolsó előtti hónapjában az önmagadhoz való szeretetteljes viszonyulás lesz a középpontban. Lejárt a szégyen és a bűntudat ideje, ezért ezeket a programokat úgy állítottuk össze, hogy új, boldog és elfogadó alapokra helyezhesd a kapcsolatodat önmagaddal: a testeddel, a körülményeiddel, a benned rejlő kincsekkel. Nézz körül a programok között, és bízz magadban, mert amelyik megszólít, az biztos, hogy a legjobb kiindulási pont lesz a számodra. Te melyiket választod?

Olvasd el a részleteket, ha szeretnél többet is megtudni!

2023.november 1-6. között érhető el 

ŐSÖK ÁLDÁSA - ONLINE KURZUS

November elején a halottainkra emlékezünk, azokra, akik előttünk jártak. Vajon nem a legszebb módja az emlékezésnek, ha aktívan teszünk azért, hogy a közös terheink megemelkedjenek? Így tud a régi nehézségek által fenntartott megrekedtség támogató erővé válni, ami kihat az egész életünkre. A te életedre is: amiben végre megengedheted magadnak a felszabadult áramlást, a frissességet, az örömöt ahelyett, hogy a múlt nehézségeit cipelnéd tovább magadban. Szeretnéd te is, hogy a gyökereid ne lehúzó, hanem igazi éltető erők legyenek az életedben? Akkor az Ősök áldása online jógaóra neked szól:  szabadulj fel a régi terhek alól, kerülj áramlásba és tapasztald meg azt a kiegyensúlyozott létet, amiben az ősök áldása kísér!

Programváltozás, új időpont!  2024. január 23.  18:30

FOGYÁS A CSAKRÁKKAL: ÍGY SZABADULJ MEG A HASI ZSÍRPÁRNÁKTÓL

Technikai okok miatt ez a programunk átkerül következő évre, azonban a jelentkezés továbbra is nyitott. A webinárium témája nagyon fontos: ami sok fájdalmat okoz, és a fizikai test szintjén túl jóval mélyebb rétegeket is érint. Egy 45 perces interaktív beszélgetés, amin Gábor, mint moderátor, feltesz pár kérdést Anaménak az előre beküldött kérdések közül. Lesz benne továbbá egy érdekes csakrateszt is, amit élőben elvégezve jobban megértheted az állapotod okait. Érezz rá te is, hogy az az elfogadás, ami fejből lehet, hogy nem megy, az energetikai szempontból igenis lehetséges!

Gyakorlási terv önálló gyakorláshoz

ÖNSZERETET

Úgy látod, hogy neked is dolgod van az önszeretet témájával, de szeretnél inkább önállóan, a saját tempódban és lehetőségeidhez mérten haladni? Akkor ez a gyakorlási terv neked szól! Hiszen úgy állítottuk össze, hogy a benne szereplő jógaórák egymás hatását fokozva és kiegészítve, energetikailag tökéletesen  felépített módon alkossanak egy komplex programot. Ez a terv akkor is segít, ha bizonytalan vagy abban, hogy hogyan tehetnél a legtöbbet magadért ebben a témában. Haladj önmagad felé lépésről lépésre egy kifejezetten erre a célra készült terv segítségével!

ENERGETIKAI TUDATOSSÁG PODCAST

Tarts velünk két hetente pénteken az Anamé Program Youtube csatornáján!

CSOPORTOS ÓRÁK AZ ANAMÉ PEST JÓGASTÚDIÓBAN

Novemberben csak egy alkalommal, használd ki!

A csoportos órák hangulat mindig fantasztikus. Ebben a  90 percben tehetsz magadért és a céljaidért mind a 7 csakra energiájával dolgozva. Az órák különlegessége, hogy a csoport energiájára hangolt gyakorlatokkal is dolgozunk a személyreszabott élményért. Éld át te is, tarts velünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!