DECEMBERI PROGRAMOK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Ez az év fontos, mélyreható változásokat indított el bennünk és a világban is. A decemberi programokkal szeretnénk ennek egy méltó befejezést, lezárást adni, és ezzel előkészíteni az újat. És legyen szó bárminek a lezárásáról, a lényeg mindig a legeslegfontosabb lesz: a szeretet. De nem elégszünk meg annyival, hogy ezt elmondjuk, hiszen elméletben ezt már te is tudod. Hanem inkább olyan programokat kínálunk, amik segítenek, hogy az egész életedet a szeretet járja át. Fusd át a programokat, lehetetlen, hogy ne találj olyat, amelyik megérint. A te szíved melyikhez húz? 

2023.december 9. szombat 14:00-17:00

CSALÁDI KARMAOLDÁS NAGYKURZUS

Egy régi terv válik most valóra: ezen a nagykurzuson Anamé online lesz jelen kérdés-válaszokkal és a kurzus témájához kapcsolódó energiamunkával, a gyakorlás pedig élőben történik az oktatókkal, a nagykurzusok megszokott menetrendjében. A technika lehetőséget ad erre a hibrid megoldásra, a téma pedig olyan fontos és aktuális, hogy egyértelműen a nagykurzusok között van a helye. Hiszen az ünnepek közeledtével sokszor a feszültség is növekszik bennünk, mert minden igyekezet ellenére érezhetjük úgy, mintha valami közénk állna a szeretteinkkel. Ezen a kurzuson minden mozdulattal és minden lélegzettel ezt az érzést oldjuk – azért, hogy a feszengés helyett végre teret kapjon az igazi szívbéli, örömteli kapcsolódás.

Már elérhető! 

CSALÁDI KARMAOLDÓ - GYAKORLÁSI TERV

Ez a program tökéletes kiegészítője lehet a nagykurzusnak, ha szeretnél a lehető legátfogóbban dolgozni ezzel a témával. A másik lehetőség, hogyha nem tudsz részt venni a nagykurzuson, de célzottan gyakorolnál erre a témára. A gyakorlási terv mindkét esetben ideális, hiszen egy komplex, energetikailag egymásra épülő programot kínál, amit önállóan, a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez mérten végezhetsz. A családi karmaoldás a nehéz kapcsolatok mellett az életed számos más területén is segít túllépni a megrekedtségen. 

Tegyél a támogató, szeretetteljes kapcsolatokért és indítsd be az áramlást az életedben a családi karmaoldó gyakorlási terv segítségével!

 

December 27-től elérhető az Energetikai összegzés kurzus

ONLINE ÜNNEPI ÉS ÚJÉVI PROGRAMOK, KURZUSOK

Te milyennek képzeled el az ünnepeket és az év végét? Az ünnep igazi fényét, hangulatát elsősorban a saját belső állapotunk adja meg. Mégis, sokszor elviszik a fókuszt az elvárások és feladatok, a főzés, takarítás, ajándékvásárlás, készülődés, hogy “minden rendben legyen”. Az ünnepi programok, kurzusok abban támogatnak, hogy ezt az időszakot ne a tornyosuló feladatok és elintéznivalók határozzák meg. Alapozd meg magadban az ünnep békéjét, örömét, amit a családod, a szeretteid körébe is magaddal viszel és kisugárzol magadból. A külső teendők feszítettsége helyett meg tud születni benned az az emelkedett hangulat és szeretetteljes légkör, amire annyira vágyunk az ünnepekkor. És ez a békésebb, pozitívabb belső állapot segít abban is, hogy lezárd magadban energetikailag ezt az évet, és felkészülj a következőre. Tarts velünk az ünnepekkor is!

ÜNNEPEKRE HANGOLÓDVA

Hangolódj velünk az ünnepekre podcast adásokkal, blogbejegyzésekkel és inspirálódj az ünnepi ajánlatainkból és ajándékötletekből! 

Ingyenes -2023.12.24. 

KARÁCSONYI ÉGI ÜZENET

Az égi üzenetek Anamétól az egyik legnépszerűbb ingyenes lehetőség, ami segít eligazodni és egy tágabb perspektívát ad a mindennapokhoz. Ehhez decemberben még egy különleges alapot ad a fény születése, így ebben a hónapban egy speciális karácsonyi üzenettel lepünk meg.  

Neked is elküldhetjük? 

Ingyenes – 2023.12.31.

ÚJÉVI MEDITÁCIÓ ANAMÉVAL

Zárd az évet egy ingyenes meditációval Anaméval, és készülj fel lélekben az új év ajándékaira! 

 

 

 

ENERGETIKAI TUDATOSSÁG PODCAST

Tarts velünk két hetente pénteken az Anamé Program Youtube csatornáján!

CSAKRADIZÁJN: TERVEZD MEG AZ ÉLETED

Akár most kezded az ismeredést az Anamé Programmal, akár aktívan gyakorolsz velünk jól jöhet a szakértő segítség. Most decemberben különösen érdemes előre időpontot foglalni, mivel kevesebb időpont elérhető az ünnepi időszak miatt. Foglalj egy időpontot online vagy személyesen és haladj személyreszabottan a céljaid felé velünk!  

Potyondi Mária

Az órákon az a célom, hogy a gyakorlók biztonságban és szeretve érezzék magukat.  

Tóth Andrea

A helyemen vagyok és a célom, hogy másokat is a lehető legjobban segítsek ebben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!